Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
супер формација со одбрана.
...............Абијати
Сократи/Бонера.......Неста....Силва....Антотини

Ме изненади пријатно Бонера како десен бек,дај боже тоа да е откритието на годината на Алегри,но сепак мислам Сократис да игра таму со повеке дефанзивна работа (на помош на Неста) а нековата офанзивна работа да ја покира боатенг кој има мотор во него.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Сократис нема да игра таму! Изјава на Алегри е тоа!

М

Мартин`

Гостин
Ќе потпише ако Бориело се согласи да си фати метла од клубот,а тешко иде таа работа да му ебам црепот можно е ради него Робињо да не потпише за Милан :/
Чим веќе минал медицински тестови и се остало се чека уште на потпис рачунај ја завршена работава и да не го продадеме Бориело мада ќе отиде и тој сум сигурен чим до тука стигнала работава. И не потрошивме толку многу пари па сега да неможеме еден Робињо да го земеме ..

В

Вори

Гостин
Страшен напад ќе имате,ќе биде еден од најдобрите во Европа,сигурен сум.
Како и да е,барем другарчињава Нино и Инзаги ќе се радуваат на новиве трансфери:))

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сократис нема да игра таму! Изјава на Алегри е тоа!
И јас мислам дека Сократис е земен само ако се повреди Неста кој е склон на тие работи,а сигурно и куповиве и мозда полесни утакмици ке игра...го гледав распоредот пред малце..секој 3-4 дена имаме утакмици...мислам

Ф

Фил Ајви

Гостин
А јас се си мислам дека Принц ќе изигра одлично како десен бек, исто како брат му Џером. Али ајде да не филозофирам многу само да кажам дека ќе го пцујам Бориело ненормално ако заебе работа, а од друга страна го сфаќам дека сака да биде дел од овој тим али јебига сепак Робињо е во прашање.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Страшен напад ќе имате,ќе биде еден од најдобрите во Европа,сигурен сум.
Како и да е,барем другарчињава Нино и Инзаги ќе се радуваат на новиве трансфери:))
:) Редно време е ние малу да се порадуваме со некое име :P

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^ Ајде Уникредит развесели ни го деноооот!!

Со Робињо нападот ни добива екстра-квалитет,и ич не ми чуе,сеа у јануари да донесеме некое бекче и топ сме:)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
ја би вака :

...Амброзини....Пирло....
..Робињо...................Роналдињо

.....Пато.....Ибра....

растур ќе се праи по крилата....само да почекаме уште некој саат да се официјализира целата работа со робињо...

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Марота си отишол од преговорите за Бориело и Каладзе така да рачунајте Бориело не оди во Јуве ради платата што ја бара.
Рома ни е спасот ако не незнам што ќе се праи.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Одличен тим ке биде Милан оваа година со Робињо,Ибра,Роналдињо и Патo. Први фаворити според мене за Серија А и Реал нека му ја мисли :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Марота си отишол од преговорите за Бориело и Каладзе така да рачунајте Бориело не оди во Јуве ради платата што ја бара.
Рома ни е спасот ако не незнам што ќе се праи.
Да се молиме на Уникредит....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom