Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Дека е добар играч добар е, нема дилема.
Дека е играч бес карактер е, нема дилема.
И по што заклучи дека е без карактер, поради тоа што сите предходни тимови ги зафркава со смешни изјави пример Интер прв направија напад медиумски кон него кога го прашаа Морати он изјави дека се надева дека Ибрахимович нема да направи голема грешка и да се пресели во Милано. Па нормално затоа по 2 дена испадна он и им ја плесна во лице вистината кога го праша за Занети дека не вишол титула додека не дојде он.

Инаку долго време ни фалеше таков разбивач во нападов што ќе може сам комотно асално да загради топка и ќе може да упати јак шут кон противничкиот гол за жал оваа го немаа и го немаат нашите напаѓачи освен Пато. Инаку ајде уште Робињо и Максвел и да бидеме комплетни сезонава, иако не верувам за вториов го рачунаат како стандарден и Берлускони рече само еден така да ..

P

PewDiePie

Гостин
Абе баталете за Максвел нема да го добиеме,нејќат да си идат ни Каладзе ни Јанко,здравје другата сезона ќе се носат леви бекови кога ќе им истечат договорите на гнидиве,оваа година Антонини и Замброта ќе треба да завршат работа.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Изцицаа 14 за Хунти а? хаха

А Робињо ќе дојде за 12 макс сигурен сум.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мартин, ако тој ги зафркава тимовите во кои што играл претходно, значит дека за нив не играл од срце. Тоа е една причина.
Да разјасниме, очајно ни требаше ваков играч и добивме ваков играч. Немој да мислиш дека ако реков дека е без карактер дека не го почитувам. Го почитувам и многу се радувам што дојде во Милан и се разбира, не е дотолку деген колку што сега го прават фановите на Јуве и Интер, па дури и Барса но сепак сите знаеме дека во него има лоша црта.
едит: Туку ај да го земиме и овој Робињо и мирна да ни бидит глата на сите :).

М

Мартин`

Гостин
Изцицаа 14 за Хунти а? хаха

А Робињо ќе дојде за 12 макс сигурен сум.
Какви 12 милиона Галијани го зима за -10 милиона во што сакаш се кладиме ..

Мартин, ако тој ги зафркава тимовите во кои што играл претходно, значит дека за нив не играл од срце. Тоа е една причина.
Да разјасниме, очајно ни требаше ваков играч и добивме ваков играч. Немој да мислиш дека ако реков дека е без карактер дека не го почитувам. Го почитувам и многу се радувам што дојде во Милан и се разбира, не е дотолку деген колку што сега го прават фановите на Јуве и Интер, па дури и Барса но сепак сите знаеме дека во него има лоша црта.
Абе види он нека дава 20+ гола по сезона и нека постигнеме резултати со него па откако ќе си отиде мене искрено к... не ме боли што ќе вика за Милан ако во видрини добиеме барем 3-4 нови титули кога играл он и бил топ голгетер така да нека си игра човекот а дали ќе игра со срце или со муда он си знае важно нека дава голови.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Какви 12 милиона Галијани го зима за -10 милиона во што сакаш се кладиме ..

Абе види он нека дава 20+ гола по сезона и нека постигнеме резултати со него па откако ќе си отиде мене искрено к... не ме боли што ќе вика за Милан ако во видрини добиеме барем 3-4 нови титули кога играл он и бил топ голгетер така да нека си игра човекот а дали ќе игра со срце или со муда он си знае важно нека дава голови.
Па тоа е тоа, карактерот не му игра улога на играта, така да нека шитка голчиња и нек љубоморат.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Да бодам искрен годинава ривали ке ни се Наполи и Сампдорија, а не Интер Рома и Јуве кој неможат гол да дадат а камоли да победат...:drk:
има ли несто лага во ова сто ме банираа прихине од Интер :pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Колку нефер однесување од страна на дановите на Интер.... Уште никој не ни ја честита титулата :tv:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Момци нека не биде навреда ова,рано е уште стрпете се,гледам почнавте и титула да славите :icon_bigg,рибата уште во морето а ние тавата ја спремаме !

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Значи дефинитивно Милан и Губентус се договориле за Бориело,позајмица со можност за откуп, а нашиве заминале за Манцестер кај ретардираниве да го доведат Робинјо за 10м.
Не сум бас срекен за тоа,кој ке ја вади сега сликата од профилот:nesvest:.
Како и да е келајцава испадна најкурназ на светот,знаци Бориело+Хунти =30м,а Ибра + робинјо 34м. хахахах

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Студено е на врвот !:pos2:
Рука на срце прво коло само Милан изигра добар фудбал, веќ 2 бода над Интер
Е сега наредни кола ќе видиме дал Милан беше прејак за Лече, Лече преслаб за Милан или и тоа и тоа :)
Али едно е сигурно Милан годинава е далеку појак од лани !!

Едит: Sky пренесува Робињо утре во 8 и 30 од сабајле ќе пристигне во Милано, требало уште вечерва али летот бил одложен
У меѓу време Бориело - Јувентус ништо работа, веројатно ќе биде Бориело - Рома

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Студено е на врвот !:pos2:
Рука на срце прво коло само Милан изигра добар фудбал, веќ 2 бода над Интер
Е сега наредни кола ќе видиме дал Милан беше прејак за Лече, Лече преслаб за Милан или и тоа и тоа :)
Али едно е сигурно Милан годинава е далеку појак од лани !!

Едит: Sky пренесува Робињо утре во 8 и 30 од сабајле ќе пристигне во Милано, требало уште вечерва али летот бил одложен
У меѓу време Бориело - Јувентус ништо работа, веројатно ќе биде Бориело - Рома
хахах,е ако во Рома Фати место пред Адриано и Вучинич значи е цар.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мене уште не ми се верува со потезиве! :) Берлускони си купува поени за наредните 25 години!
Доколку дојде Робињо јас ладно би го играл Роналдињо нешто поназад,нешто као Сидорф што играше вчера.Роналдињо вчера доста добро играше дефанзивно!Ептен трчаше,се трудеше и украде неколку топки.Со тоа сите четворица би играле заедно,ама да не се правиме ние експерти,Алегри ќе си одлучи како ќе ги ротира.Секогаш е одлично да се има добра клупа.
Кога наредна сезона ќе им истечат договорите на Каладзе и Јанкуловски,ќе се подновиме и таму. Го имаме Боатенг.Го имаме и Сократис.Ќе испаднат одлични засилувања,верувајте!
Јас мислам дека добри времиња се пред нас другари! Милан се враќа!

Grazie Presidente!! :) FORZA MILAN!! FORZA BERLUSCONI!! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom