Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
honda e podobar od ozil honda e zver
bonera od kaj bil mudar be sto vi e vas a za soliden e soliden ne e taka los samo sega mu padna formata
pozdrav hehe :)

Ако ги барате Кафу и Сержињо, можевме за 9.5 милионки да ги најдеме во Адриано од Севиља. Страшен играч. :)
Штета зашто веќе отиде во Барса иначе супер ќе ни дојдеше.

Ах бе курназТомче, ти си најкурназ во цел форум хехе.
А овој Грков шо го зедовме која позиција му е најдобра, а која ке ја играт кај нас?

Гркот игра на сите позиции во одбрана,а најдобра му е централен дефанзивец.
Иначе агентот на Хонда рекол дека сеуште не знае дали милан дале понуда за него но знае дека милан и уште неколку други тимови од англија се заинтересирани за него

Гркот е многу солиден на ФМ 2010, централен одбрамбен е:

spapastathopoulos.jpg

Добро дечки од каде излезе овој курназов Томче???Стварно е голем курназ !!!Стално излага некоја нова легенда на кајгана форумиве:toe:
Извинете за офтопиков :smir:

^
Абе јас ви реков накурназ си е тој остајте го хехе. А тоа неможе да биде како википедија, зашо википедија е како него хехе. Многу позната страна хехе, доби добра понуда за админ, прифати ја хехе.
И едно прашање курназ, колку години имаш.?

Да бе слично како википедија е јас го имам напраено тоа моја е страната сакаш да те клаам админ ?

ne brat fala nemozam imam mnogu obvrski so pekarata koj ke go slusa stavre kolegata hehe fala sepak imas burek od mene gratis i beli peciva kakvi sakas :)

kazav ednas imam 28 godini zosto sto e problemot kazi?

vo milan samo honda i nikoj drug najdobar e ke n ise fatat site so nego vo tim hehe

ne brat fala nemozam imam mnogu obvrski so pekarata koj ke go slusa stavre kolegata hehe fala sepak imas burek od mene gratis i beli peciva kakvi sakas :)

vo milan samo honda i nikoj drug najdobar e ke n ise fatat site so nego vo tim hehe

:pos::pos::pos:... :tapp::tapp:

HONDA CBR KAKO STO VIKA DENI SEX VO PESNATA "CE POLUDAM" hehe ! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom