Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Богами викавне се додека не ни ги бапнавте 4 комада :/
Поштуам искреност :)

Ау колку е поразлична ситуацијава !
Викав да, но пред да се донесат Снајдер и Лусио мислам. Пошто и тогаш пишав кај вас у фан клуб колку Снајдер ќе ви го засили тимот.
Нејсе Ибра не беше најдобриот фудбалер на свет, туку само ваш најдобар фудбалер.
А Мур е најдобриот тренер во светот, а Бенитез е за мене слаб тренер, кој знае да постави добра тактика за да одигра 0-0, подефанзивен е и од Мурињо.
Нема врска ќе видите поскоро и одошто очекувате !
Најискрено јас се радувам што тој ќе ви биде тренер а не еден Капело да речемо :))
Е не е баш многу поразлична ситуацијава :)
Ибра беше нашиот најдобар фудбалер и најдобар стрелец во Калчо, пред да си замине. За вас Ибра тогаш беше ко што оваа година е Мурињо, т.е. број еден фактор во Интер. Инаку тоа не го мислевте за Мурињо кога испаднавме од Манчестер, ова го викаш сега откако освоивме. Затоа ти викам, не е ептен различна ситуацијава, си има свои додирни точки :)

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
Со е ова бе секој ден кога ке влезам гледам постови на интераши да влезе некој и да ги гледа последните страни ке вика дека ова е фан клуб интер само за интер се зборува ,ја би предлагал да се вратиме на новите вести за милан со викат дека повторно се врзеле за трансферот на Педро Леон во Милан ,Као шо читам и Хунелар викал останува во милан .За мене не е некој играц и треба да се дава некаде,и да се земат играчи на тие место со сме мн слаби како :Голман, лев бег,десен , еден средина ,и докажан Напагач. Со земањето на тие позици значи идеме во борба за скудетото. Цао ..Форза Милан

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Како се нервирам за Красиќ, у пм... Па не е можно за 15 мил да не го земеме плус тоа и Красиќ има неколку пати изјавено дека навива за Милан и сонот му бил Милан. Јуве ќе ни го лапни сега ,а ние ќе си останеме со Мансини во екипа, со тоа неподвижно, ретардирано бразилско свинче.

Сега уште фали да ги задржиме Бонера, Каладѕе, Јанкуловски, Одо, да му го продолжиме договорот на Фавали, да си го вратиме Броки, дека многу го сака тимот и да си тераме со нашиот шампионски тим.

:nerv::nerv::nerv:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Не бе неколку пати на зафрканција го имам кажано ова ама јас сериозно ке се откажам од навивањето за овој тим се додека не цркне тоа копилето Берлускони и целата багра што ја има инсталирано во овој клуб.
Значи да се е ок, има направено многу за Милан и Милан има освоено многу со него ама секој период си има крај.

Милан го заврши циклусот со Берлускони, што е евидентно со неговото однесување спрема екипата, навивачите и сите симпатизери.

Ги направи двата најнепопуларни трансфери ги продаде Кака и Шевченко (не ги споменуваме причините, дали они сакале или не), комплетно запоставување на играчкиот кадар со 20ина пропаднати трансфери какви што неможе ни Вардар да направи, навлекување на гневот на навивачите со дебилните изјави и интервјуа кои што ги има во изобилство и можам вака до утре да редам...

Ова лето мислам дека ке му пресуди за неговата иднина, а како што гледам Красиќ е испуштен, Џеко веројатно нема да дојде, Отаменди не мрда од место а после СП цената ке му рипне, а од друга страна го имаш Мансини, Броки и остала бљувотина.

Умри свињо гадна!

Milan Tu Sei Tutta La Mia Vita!
Милан постоел и ке постои без Берлускони тоа е факт.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^Capo Kapistec
Немој вака сеа одма некој ќе рече дека Берлу го направил Милан да е Милан дека пред да дојде тој Милан играл трета лига и слично срање.
Сето тоа е точно и јас го признавам но очито е дека Берлу единствено што може сеа да направи е да го врати Милан во трета лига и да го продаде како што го нашол пред многу, многу години. Мене не ми смета Берлу, ми смета неготава скржавост и неговото неинтересирање за клубот. Замислете што ќе бевме ако ги имавме газдите од Ман.Сити или Челзи па макар и од Интер.
За болдираново се надевам дека сите се согласувате што воедно значи дека тој треба да замине.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
^Capo Kapistec
Немој вака сеа одма некој ќе рече дека Берлу го направил Милан да е Милан дека пред да дојде тој Милан играл трета лига и слично срање.
Сето тоа е точно и јас го признавам но очито е дека Берлу единствено што може сеа да направи е да го врати Милан во трета лига и да го продаде како што го нашол пред многу, многу години. Мене не ми смета Берлу, ми смета неготава скржавост и неговото неинтересирање за клубот. Замислете што ќе бевме ако ги имавме газдите од Ман.Сити или Челзи па макар и од Интер.
За болдираново се надевам дека сите се согласувате што воедно значи дека тој треба да замине.
Многу ти е лошо размислувањето, не го мразам Берлускони му ја мразам скржавоста. Или го мразиш или не трето нема.

Скраја да е во Милан да дојдат такви гниди што мрцварат пари од нафра и мислат можат светот да го купат само ради курчење.

Екипа како Милан треба да ја води претседател со стил, со разум и со план, со елеганција и со амбиција. Милан неможе да биде личен трофеј на шеикот курдамијадетеможамдакупамкогосакамм и на такви мочковци.

Перез, Ал Мактум, браќата Глејзер, Хикс и Жилет....секој клуб што го купија го заебаа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Берлускони продади го клубот жити се :toe:

P

PewDiePie

Гостин
А разликата во фудбалско знаење меѓу некој шеик и берлу е????? Да се разбираше барем малку од фудбал берлу ќе го оставеше Лео и ќе му купеше некој играч а не цела сезона да сере и да вика дека сме тим полн со шампиони.
И после пак некој ќе се стави на негова страна,абе сфатете копилето не го сака Милан,Милан му служи него како средство за правење пари,уште па Галијани се чуди зошто немало навивачи на трибините,па кого ќе идат да гледаат бе Одо,Јанко,Каладзе?????

ЈБГ заглавени сме до гуша сите други тимови купуваат а ние пак ќе си останеме со пенис во рака и со шампионите од оваа сезона.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Добро биваше ли Јуве да ни ги купи двата најпосакувани играчи во моментов...Џеко и Красич ?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Што има врска кој е газда кога неговата работа е да дава пари, дали бил Берлускони, некој шеик или Кинез ич не ми е гајле дури инвестира во Милан.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Бејл,Ван дер Вил и уште еден би бил задоволен од летово ама тешко ако чекаат да помине СП сигурно Ван Дер Вил ќе изигра добро и ќе го бараат многу клубови и цената ќе му порасне нормално.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Многу ти е лошо размислувањето, не го мразам Берлускони му ја мразам скржавоста. Или го мразиш или не трето нема.

Скраја да е во Милан да дојдат такви гниди што мрцварат пари од нафра и мислат можат светот да го купат само ради курчење.

Екипа како Милан треба да ја води претседател со стил, со разум и со план, со елеганција и со амбиција. Милан неможе да биде личен трофеј на шеикот курдамијадетеможамдакупамкогосакамм и на такви мочковци.

Перез, Ал Мактум, браќата Глејзер, Хикс и Жилет....секој клуб што го купија го заебаа.
Што има врска кој е газда кога неговата работа е да дава пари, дали бил Берлускони, некој шеик или Кинез ич не ми е гајле дури инвестира во Милан.
Потполно се согласувам со МКД_бој_92, не ме интересира кој газда е. Викаш да е со стил, Берлу веќе нема никаков стил за водење на еден клуб, а новите газди сигурно нема да се полоши од сегашниов.
Како и да е сите (повеќето) сме за тоа да се продаде клубот ама тешко како што гледам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom