- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
Сакаш да кажиш БРУКИ :pos2:Те боли к. ке го лапнеме ние Броки ЛОЛ!!!
Сакаш да кажиш БРУКИ :pos2:Те боли к. ке го лапнеме ние Броки ЛОЛ!!!
Поштуам искреностБогами викавне се додека не ни ги бапнавте 4 комада :/
Е не е баш многу поразлична ситуацијаваАу колку е поразлична ситуацијава !
Викав да, но пред да се донесат Снајдер и Лусио мислам. Пошто и тогаш пишав кај вас у фан клуб колку Снајдер ќе ви го засили тимот.
Нејсе Ибра не беше најдобриот фудбалер на свет, туку само ваш најдобар фудбалер.
А Мур е најдобриот тренер во светот, а Бенитез е за мене слаб тренер, кој знае да постави добра тактика за да одигра 0-0, подефанзивен е и од Мурињо.
Нема врска ќе видите поскоро и одошто очекувате !
Најискрено јас се радувам што тој ќе ви биде тренер а не еден Капело да речемо )
Многу ти е лошо размислувањето, не го мразам Берлускони му ја мразам скржавоста. Или го мразиш или не трето нема.^Capo Kapistec
Немој вака сеа одма некој ќе рече дека Берлу го направил Милан да е Милан дека пред да дојде тој Милан играл трета лига и слично срање.
Сето тоа е точно и јас го признавам но очито е дека Берлу единствено што може сеа да направи е да го врати Милан во трета лига и да го продаде како што го нашол пред многу, многу години. Мене не ми смета Берлу, ми смета неготава скржавост и неговото неинтересирање за клубот. Замислете што ќе бевме ако ги имавме газдите од Ман.Сити или Челзи па макар и од Интер.
За болдираново се надевам дека сите се согласувате што воедно значи дека тој треба да замине.
Perez kupil klub? Molam? koj klub?Перез, Ал Мактум, браќата Глејзер, Хикс и Жилет....секој клуб што го купија го заебаа.
Многу ти е лошо размислувањето, не го мразам Берлускони му ја мразам скржавоста. Или го мразиш или не трето нема.
Скраја да е во Милан да дојдат такви гниди што мрцварат пари од нафра и мислат можат светот да го купат само ради курчење.
Екипа како Милан треба да ја води претседател со стил, со разум и со план, со елеганција и со амбиција. Милан неможе да биде личен трофеј на шеикот курдамијадетеможамдакупамкогосакамм и на такви мочковци.
Перез, Ал Мактум, браќата Глејзер, Хикс и Жилет....секој клуб што го купија го заебаа.
Потполно се согласувам со МКД_бој_92, не ме интересира кој газда е. Викаш да е со стил, Берлу веќе нема никаков стил за водење на еден клуб, а новите газди сигурно нема да се полоши од сегашниов.Што има врска кој е газда кога неговата работа е да дава пари, дали бил Берлускони, некој шеик или Кинез ич не ми е гајле дури инвестира во Милан.