- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 21
Vo pravo si
ako neigra Pato protiv Man.Utd nisto ne praat :nesum:
ako neigra Pato protiv Man.Utd nisto ne praat :nesum:
Добро бе пичка ли му матер гледаш ли ти утакмици на Милан или последна утакмица ти е 2006 Светското.Добро бе како можи толку да не разбираш од фудбал не ми е јасно. Значи Пирло и Роналдињо то шо го прат е чудо, значи најмалку е неколку нивоа над кој и да било друг играч од Милан. Нема ни простор за споредба, ако гледаше ќе знајш какви беа „додавањата“ на Фламини, а какво сервирањето на Пирло (Хунтелар вгла го погоди), па и Роналдињо какви топки даде то е чудо.
Лесно е играч да истрча по страна, тешко е некој да го погоди со пас, а Пирло то го прај со неверојатна прецизност, апсолутно никој друг играч на светот не е ни приближно добар како него. Позицијата шо ја игра и улогата шо ја има, моментално близу совршено игра и стварно игнорантен треба да бидиш да не го забележиш то.
За слободните, со оглед на то шо има безброј квалитетни опци (Роналдињо, Бекам, Пато, Силва, Сидорф) мислам дека треба да паузира некој период. Квалитетот несомнено го има, иначе нема да добие приоритет од тренерот, само полека му истекуват џокерите.
шо да очекуваш од играч на Интер
еве ја шансата на Хунтелар на крајот, вчера бев убеден дека можеше да покаже пенал за ова(поготово што веќе го опна по глава) али ко што гледам на сликава, топката е веќе закачена од Хунтелар, а овој текводно зафат за кој у ќорка се иде е закаснета реакција, така да нема за што да се буниме.
И мене Брус ли вака да ми скокне ќе промашам,и да ја шутнал
еве ја шансата на Хунтелар на крајот, вчера бев убеден дека можеше да покаже пенал за ова(поготово што веќе го опна по глава) али ко што гледам на сликава, топката е веќе закачена од Хунтелар, а овој текводно зафат за кој у ќорка се иде е закаснета реакција, така да нема за што да се буниме.
Што се научија сите како овој бе мајката :tv:
Нормално дека ке бидеме полоши од сега затоа што нема друг играч со било какви офанзивни карактеристики од средниот ред! :smir:Дик Мара Галијани , да ни купиш шпиц на лето ебм ти ќелавиот
Овие двајца шо не ги бива не ги бива, а баш би сакал Пирло да не игра една утакмица да видите тогаш каква ќе би биде играта, па ќе ве прашам после вас експертите дали смо биле подобри без Пирло
so fu*king true!!Mилан без Пирло = Арсенал без Цеск,Барса без Чави...