Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Vo pravo si

ako neigra Pato protiv Man.Utd nisto ne praat :nesum:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Добро бе како можи толку да не разбираш од фудбал не ми е јасно. Значи Пирло и Роналдињо то шо го прат е чудо, значи најмалку е неколку нивоа над кој и да било друг играч од Милан. Нема ни простор за споредба, ако гледаше ќе знајш какви беа „додавањата“ на Фламини, а какво сервирањето на Пирло (Хунтелар вгла го погоди), па и Роналдињо какви топки даде то е чудо.

Лесно е играч да истрча по страна, тешко е некој да го погоди со пас, а Пирло то го прај со неверојатна прецизност, апсолутно никој друг играч на светот не е ни приближно добар како него. Позицијата шо ја игра и улогата шо ја има, моментално близу совршено игра и стварно игнорантен треба да бидиш да не го забележиш то.

За слободните, со оглед на то шо има безброј квалитетни опци (Роналдињо, Бекам, Пато, Силва, Сидорф) мислам дека треба да паузира некој период. Квалитетот несомнено го има, иначе нема да добие приоритет од тренерот, само полека му истекуват џокерите.
Добро бе пичка ли му матер гледаш ли ти утакмици на Милан или последна утакмица ти е 2006 Светското.
Никој не го оспорува тоа дека во Милан нема играч кој што може да ја игра таа позиција од проста причина што ги продадоа тие играчи господата во црно.

Кажи ми сеа ти освен пасот кон Хунтелар дали виде ти колку лубеници имаше Пирло цела утакмица? Секој пас без разлика дали е по страна или по средина му е со 2 км/саат и тотално се губи динамика на играта и шанса за контри или полуконтри сеедно.

Кажи ми дали си виде еден пас по земја да даде Пирло? Сите топки што ги даде беа лубеници наменети за Бориело и Хунтелар а тие сиротите еден дуел со глава не земаа.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Бекам: Можеме да го елиминираме Манчестер Јунајтед

Дејвид Бекам, поранешната икона на Манчестер Јунајтед, а денеска фудбалер на ЛА Галакси на позајмица во Милан, во среда за прв пат ќе истрча на "Олд Трафорд" во противнички дрес.
Пред седум години Бекам го напушти Јунајтед и се пресели во Реал МАдрид, по што во 2007 година замина во МЛС лигата.
Реванш мечот од осмина финалето во Лигата на Шампионите, во кој Милан ќе се обиде да го надополни заостанувањето од 3-2 од "Сан Сиро", за Бекам ќе биде особено емотивен натпревар, но Англичанецот тврди дека во целост ќе се концетрира на успехот на својот тим, за кој верува дека е способен да оствари резултат за опстанок во елитното натпреварување.
"Ќе биде тешко, но имаме шанси. Тешко е да славите на 'Олд Трафорд', а особено ќе биде тешко да победиме со 2-0, но имамем силен тим и ќе го дадеме максимумот да успееме да ја реализираме нашата цел" - вели Бекам и заклучува:
"Ако заиграме онака како што знаеме, што значи добро во одбраната и нападот, шанси за пласман во четврт финалето имаме. Ќе биде тешко, но шанси постојат".

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Наминете во Сериа А да видите шо се дешават...
Па и во право е Бекам ако ова тој го изјави, ако му е денот на Рони и ако Пато и Антонини играат очекувам победа.. Ај да дајт господ да изгубет Интер:pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Дик Мара Галијани , да ни купиш шпиц на лето ебм ти ќелавиот :tapp:

Овие двајца шо не ги бива не ги бива, а баш би сакал Пирло да не игра една утакмица да видите тогаш каква ќе би биде играта, па ќе ве прашам после вас експертите дали смо биле подобри без Пирло

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Не тресете Пирло играше добро вчера да не е он нема кој да топката да ја земе од средина ;)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.795
Поени од реакции
49.798

еве ја шансата на Хунтелар на крајот, вчера бев убеден дека можеше да покаже пенал за ова(поготово што веќе го опна по глава) али ко што гледам на сликава, топката е веќе закачена од Хунтелар, а овој текводно зафат за кој у ќорка се иде е закаснета реакција, така да нема за што да се буниме.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

еве ја шансата на Хунтелар на крајот, вчера бев убеден дека можеше да покаже пенал за ова(поготово што веќе го опна по глава) али ко што гледам на сликава, топката е веќе закачена од Хунтелар, а овој текводно зафат за кој у ќорка се иде е закаснета реакција, така да нема за што да се буниме.
шо да очекуваш од играч на Интер:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

И мене Брус ли вака да ми скокне ќе промашам,и да ја шутнал
топката требаше пенал да досуди..:smir:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јас не го обвинувам многу Хунтелар за шансата,некој да ти лета со нога у глава или топка да мавнеш у гол...:nesum: кај ќе ти биде паметот,да преживееш или гол да даеш :tv:

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Дик Мара Галијани , да ни купиш шпиц на лето ебм ти ќелавиот :tapp:

Овие двајца шо не ги бива не ги бива, а баш би сакал Пирло да не игра една утакмица да видите тогаш каква ќе би биде играта, па ќе ве прашам после вас експертите дали смо биле подобри без Пирло
Нормално дека ке бидеме полоши од сега затоа што нема друг играч со било какви офанзивни карактеристики од средниот ред! :smir:

Тоа што немаме друг таков играч не значи дека тој што го имаме е добар! Факт!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Mилан без Пирло = Арсенал без Цеск,Барса без Чави... :toe:

^Capo^

Член од