Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Важно е ние да играме на највисоко ниво како што тоа многу пати сме го докажале дека можеме кога сакаме , но најбитно е да бидеме ефикасни во нападот , ако не постигнуваме голови не ни вреди доминацијата на теренот и добрата игра .
А ако ние си ја завршиме работата како што треба , ефикасност во одбрана и во напад , тогаш не Руни , и Свети Руни да игра нема да им помогне . Но се зависи од нас колку ќе бидеме ефикасни .

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да не знае некој колку ќе е коефициентот за Милан да тепа и за Милан да ојт дајље?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Срамота и греота е вака да речеш за Руни,а да си навивач на Манчестер...
Ако не е за големи утакмици,кој ви ја реши првата утакмица со нас? Или не беше тоа голема утакмица? :)
Во мојот пост има иронија ;) Не е за тебе :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Намините во Сериа А и видитеја новата Кајгана ЛЕГЕНДА..:pos2:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе ќе игра Руни не се радувајте,а и да не игра само у обрана полесно за нас,да им се повредеа цела одбрана,е тогаш ќе се радував :vozbud:
И вака и така тие треба да бранат резултат,не им е прва опција напад :toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Borriello: 5.5 - The Italian striker was extremely wasteful tonight. He spurned three excellent chances that could have given Milan a vital three points.
Срамота ова мора да се попраи одма..

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Кога ви викам јас Пирло срање е вие ми се смеете...еве ви еден доказ за тоа денеска. Поспоро и поглупо фудбалерче не сум видел цел живот...беше некогаш играчиште сеа може слободно да си заврши кариера во Киево, Бари или Бреша.
Бориело со него заедно, ист Џилардињо...во мали екипи главен играч кога ке дојде у голем тим мизерија, пасот што не му го даде на Хунтелар е за казна.

Се виде денеска дека нема дисциплина во тимот и дека Леонардо е премногу мек со играчите, незнам дали друг стручњак му да даде на Роналдињо да ја направи таа глупост во 86'.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
116
Поени од реакции
3
pirlo dobo odigra kolku sto gledav jas imase i asistencii do huntelar i borielo ama ne iskoristija
bekam da go sutirase toa na ronaldinho sto posto ke bese podobro! :nesum:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Хунтелар и Роналдињо со глава што промашија на крајот цц ме изнервираа у пм нерешено никако не одговараше ни нас ни нив само на Интер му одговара денеска ако тепа толку ќе е :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447

Роналдињо
1,30 -Топка кон Бориело
2,35-Топка кон Бориело

Пирло
3,20-Топка во фор за Борилео (таа што ја исебичи)
3,05- Најдобрата топка на утакмицата за Хунтелар

Зарем ова на вас ви е слаба игра на Пирло и Роналдињо?

Ова се 4тири од тие 6-7 што ги имавме за тоа не ги ругајте многу многу Роналдињо и пирло зашто че го:pishtoldz

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Кога ви викам јас Пирло срање е вие ми се смеете...еве ви еден доказ за тоа денеска. Поспоро и поглупо фудбалерче не сум видел цел живот...беше некогаш играчиште сеа може слободно да си заврши кариера во Киево, Бари или Бреша.
Бориело со него заедно, ист Џилардињо...во мали екипи главен играч кога ке дојде у голем тим мизерија, пасот што не му го даде на Хунтелар е за казна.

Се виде денеска дека нема дисциплина во тимот и дека Леонардо е премногу мек со играчите, незнам дали друг стручњак му да даде на Роналдињо да ја направи таа глупост во 86'.
Добро бе како можи толку да не разбираш од фудбал не ми е јасно. Значи Пирло и Роналдињо то шо го прат е чудо, значи најмалку е неколку нивоа над кој и да било друг играч од Милан. Нема ни простор за споредба, ако гледаше ќе знајш какви беа „додавањата“ на Фламини, а какво сервирањето на Пирло (Хунтелар вгла го погоди), па и Роналдињо какви топки даде то е чудо.

Лесно е играч да истрча по страна, тешко е некој да го погоди со пас, а Пирло то го прај со неверојатна прецизност, апсолутно никој друг играч на светот не е ни приближно добар како него. Позицијата шо ја игра и улогата шо ја има, моментално близу совршено игра и стварно игнорантен треба да бидиш да не го забележиш то.

За слободните, со оглед на то шо има безброј квалитетни опци (Роналдињо, Бекам, Пато, Силва, Сидорф) мислам дека треба да паузира некој период. Квалитетот несомнено го има, иначе нема да добие приоритет од тренерот, само полека му истекуват џокерите.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Треба некои од Милан да учат од Фламини,таква борбеност и пожртвуваност за секоја топка нема секаде,само што мора да добие жут .. :uvo:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Носам лоши вести :)

Пато - се подалеку од дуелот со Манчестер
Сидорф - ќе се врател против Киево
Антонини - се здобил со мала мускулна повреда против Рома
Фламини - исто како и Антонини

Можно е Замброта да го замени Антонини на Олд Трафорд

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=19614

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Носам лоши вести :)

Пато - се подалеку од дуелот со Манчестер
Сидорф - ќе се врател против Киево
Антонини - се здобил со мала мускулна повреда против Рома
Фламини - исто како и Антонини

Можно е Замброта да го замени Антонини на Олд Трафорд

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=19614
Фламини : “I came off due to cramp, but I will be there,” нема гајле овој,Антонини ако се повредил тешка ќе биде :( ,Сидорф можда ќе помогне..ама Пато ако го нема...Адиос амигос :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom