Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
На INTER CHANELL све да им ебам најмило цел живот нека ѓи даваат гадните на тв ради ајваров наш!
На сателитска ќе си глеаме ѓи шљаќаме Аталанта Интер прави X и доаѓаме на -2 тоа е тоа :)

ја само од овој човек очекувам нешто

Udinese+Calcio+v+Cagliari+Calcio+Serie+dP9hOfRCghyl.jpg

Овие Аталанта според мене ќе напаѓаат напочеток со надеж да дадат некој гол на среќа па после да се затворат, тука може да искористиме да ги разбиеме порано. А и да не успеат после има да ги притиснеме и напаѓаме од сите страни како Хитлер Полска, незнаат овие да играат Катанаџо. Рома сум 100 % сигурен дека не ги зима трите бода. :toe:

На INTER CHANELL све да им ебам најмило цел живот нека ѓи даваат гадните на тв ради ајваров наш!
На сателитска ќе си глеаме ѓи шљаќаме Аталанта Интер прави X и доаѓаме на -2 тоа е тоа :)

Ццц не ми се верува дека 10 кола по ред интер го даваат :nenene: до душа мене исто ми се фаќа јас и така не гледам на телма н асателитска 10 пати е подобра сликата

Ццц не ми се верува дека 10 кола по ред интер го даваат :nenene: до душа мене исто ми се фаќа јас и така не гледам на телма н асателитска 10 пати е подобра сликата

Да имав сателитска мислиш Интер на телма ке го гледав? :) Здравје боже ке монтираме една :)

Да имав сателитска мислиш Интер на телма ке го гледав? :) Здравје боже ке монтираме една :)

Јас гледав сеа на Сателитска одлично е рачунај Италијански коментатор е на Sky Sport башка навива за тимот што си го гледаш одлеува до даска мерак да гледаш !

Иначе нашиве ќе го тужат калазе зашто рекол дека не игра само затоа што нешто му местеле.фердинанд најверојатно нема да игра против нас:toe:

искрено Наполи-Рома треба да ја даваат:toe:

искрено Наполи-Рома треба да ја даваат:toe:

Да, мене таа ми е поатрактивна , би га глеам Наполи - Рома у сваки случај.

Сеа до крај да се надевамо само да играмо мие или циганиве у субота па можда ќе го глеамо Милан уште некој пут сезонава. Да им ебем тоа телевезијата циганска, со сељаков од сушица мудава цитрони ми ги напраеа

А што беше финтата со славењето на Хунтелар после голот?

И Рони го приметив го правеше истото мислам.

Најефектните напаѓачи во Сериа А :)

1 – Huntelaar (Milan) 6 gol in 631 minuti: media 105,17
2 - Di Natale (Udinese) 18 gol in 1989 minuti: media 110,50
3 – Trezeguet (Juventus) 7 gol in 852 minuti: media 121,71
4 – Totti (Roma) 10 gol in 1300 minuti: media 130
5 – Milito (Inter) 14 gol in 1968 minuti: media 140,57
6 – Nenè (Cagliari) 7 gol in 1010 minuti: media 144,29
7 – Crespo (Parma) 5 gol in 731 minuti: media 146,20
8 – Barreto (Bari) 11 gol in 1625 minuti: media 147,73
9 – Matri (Cagliari) 11 gol in 1676 minuti: media 152,36
10 – Balotelli (Inter) 6 gol in 940 minuti: media 156,67

Ѕверот наш е прв :helou:

Абе незнам колку приметивте вие ама Фламини кога влезе со Виола изигра супер се труди ептен алал му вера сакам да го видам во стартни 11 со Аталанта.А еве глеам и Лео го пофалил:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom