Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
E ама овој пат го нема кака али сепак очекувам одлична утакмица

:drk::drk::drk:

Абе не ми кажа што викаат картите бе алоо.

Идем на работа дечки се читамо после утакмица се надевам во добро расположение.

Андиамо Рагаци..... Ретееееееееееееееее

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Можни формации

Milan (4-3-3): Dida; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester United (4-3-3): Van Der Sar; Brown, Ferdinand, Evans, Evra; Fletcher, Scholes, Carrick; Nani, Rooney, Park.
Немам обичај да пишувам по другиве фан клубови, ама не можам на ова кое многумина го повторуваат да не вратам..
Се чудам кој ви е филмот со формацијава 4-3-3?
Па 1/8 финале е бе човече.. Не е ова Катанија.. Онаа формација која ја постирате за Манчестер 4-3-3 е всушност 4-5-1, за разлика од таа вашата која е крајно офанзивна. Мислам, а не очекувам Леонардо да направи таков кикс уште на стартот.. Оваа утакмица се игра пред се да не се прими гол.. Па ако треба после нека влегува Хунтелар..
Очекувам Бекам да игра десно со Роналдињо лево, Бориело или Пато напред, со Пирло, Амброзини и еден од Фламини или Гатузо во средина. Мислам дека оваа е добитната формација барем на почеток на натпреварот додека се крши играта во средината каде според вас тие ќе имаат 5 играчи, а вие само 3!
Толку од мене..
И Форца Италија.. :pipi:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Се чудам кој ви е филмот со формацијава 4-3-3?

Леонардо и Тасоти тоа ќе си ги прашаш :wink:

4-3-3 немора да биде многу офанзивна тактика односно ако си го следел дуелот Јувентус - Милан ќе видеше дека Милан играа поповлечено и преку контри се обидуваа да постигна гол. Инаку што се однесува до мене, мило ми е што Леонардо ја игра таа тактика и сфатил дека нападот е најдобра одбрана... односно со таа променлива одбрана што ја има Милан сезонава не вреди да се брани па најпросто кажано тактиката е сведена на следново > дај повеќе голови отколку што ќе примиш

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Паметен потег на Лео што го става Бонера ни треба тука сега дефанзивно е добар и има повеќе искуство од Абате кој до лани играше во Торино да се разбереме,а и мора да го пази Парк Кореецот е добар играч пробивен,се мислам дека може и Антонини да го тргне Марек да го стави ако е во состојба да игра или Замброта не сум информиран :/ Има нешто од италијанскиве медиуми можни состави? Бекам ќе игра пред Гатузо? И Сидорф на клупа така?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Абе не ми кажа што викаат картите бе алоо.
еве ти, лично и персонално од него :)

прво полувреме = писмо
второ полувреме = пари
крај = надеж

мене ова ми личи на минимален пораз на Милан, па демек останува надеж за на Олд Трафорд :icon_lol:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
еве ти, лично и персонално од него :)

прво полувреме = писмо
второ полувреме = пари
крај = надеж

мене ова ми личи на минимален пораз на Милан, па демек останува надеж за на Олд Трафорд :icon_lol:
Два у кец а?

:):)

Вечер ке ги кинеме осеќам, воопшто не ме импресионира нивниот тим освен Шрек се разбира

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

Која утакмица беше оваа кореографија ви текнува? Aјде и вечер победа за нас по можност да истура дожд како во 2007 :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Абе ја сеа видов дека овие ни немаат дадено никад гол на Сан Сиро:tv:

10-0 Гол разлика за Милан у дуелите со Манчо на Сан Сиро:vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
^^^ И никогаш не немаат поминато во Л.Ш. :vozbud: Традицијата мора да продолжи!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ништо не е како порано што било,ништо не значат бројките на овој меч. Мора да ги казниме на секоја грешка.Ако милан даде 2-3 гола сигурно и ќе прими 1..Одбранава увек попушта.Дај боже вечер сите да бидат на ниво и да ги пратат у манчестер тужни :tv:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
2 и пол саати до почетокот на утакмицава а веќе не ме држи место...осеќам вечер дека ќе има земјотрес на Сан Сиро :tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ке оди ли уште некој миланез на собиранката што ке се случи после по повод натпреварот милан-ман утд?(освен јас и форза 22?)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
4-3-3 е официална формација или официалната ке ја дознаеме наскоро? Иначе поробро е Бекам пред Гатузо и многу среќа и се читаме после натпревар!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom