Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Уфффф United a...добро е бе ем ги пердашевме последниве години и пак ќе ги плеснеме сеа. Ни лежат. Добро Барса што не падна

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Уфффф United a...добро е бе ем ги пердашевме последниве години и пак ќе ги плеснеме сеа. Ни лежат. Добро Барса што не падна

Толку сте сигурни дека ке не минате...не говорејте пред време...
Нека победи подобриот спортски позз

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ајдееее има да се рушат стадиони... ке паѓаат ѓаволи:)

Идеме понатака сигурен сум!

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
После Севиља и Арсенал највеќе ги сакав Манчестер, од причина што како што би рекол Галијани неамаат шампиони во тимот. Со исклучок на Руни и чат-пат Евра и Андерсон немаат шампион. Очекувам Флечер и Карик да бидат посрамотени од Сидорф и Пирло. На Руни му го пуштаме Неста. Валенсија може да прикаже добри партии но не бидејќи е многу јак туку дека нашите леви бекови се очајни. Гигс е класа играч но веќе годините го газат и очекувам да нема посериозни проблеми за Замброта/Бонера/Одо. Мислам дека ако не набави Манчесер десен бек црно му се пишува, посебно ако Рони и во февруари игра како сега. Интересни ќе бидат и дуелите Пато-Евра и Бориело-Видиќ/Фердинанд.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ајде ајде без Роналдо без Кака полека ќе видиме како ќе се одвиваат работите.
Со среќа и нека тепа подобриот.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Само еден тим посакав да се падне а тоа беше Мачнестер . Презадоволен !

Нема да биде лесно но сепак ќе биде супер занимливо да се види како ќе изиграме.

Бекси ќе се врати на Олд Трафорд хухух ..

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Дее бре луѓе ко деца сте ебаго,се препукавате уште од ждрепката...ццц..добра ждрепка според мене иако повеќе сакав да ни се паднат клинците на Венгер.Незнам зашто се улетувате дека ќе поминеме..тоа е манчестер јунајтед не е ни малку лесно.кога играш со Манчестер неможеш да кажеш овој е најопасен од него ке се пазиш...сите можат да ти го начукаат.Имаме доста тежок противник но јас сум сигурен дека ке им направиме проблем,пошто оваа година се доста по ранливи од кога беа со Роналдо...секогаш идеме на победа..Форца Милан,нека победи подобриот :vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ама затоа они играат со Роналдињо.:smir:
Не е Роналдињо тоа што беше во Барса ама сепак, очекувам неизвесен дуел, со малку голови и грешки ќе го одлучат победникот!
Спортски поздрав и со среќа!

п.с. Се гледаме на 17 фебруари на Сан Сиро

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Добро е..го сакав Милан,ради интересен натпревар..ми скурчија овие натпреварите од групите,па сеа сакав некој фаворит..Мене сте ми многу чудна екипа сезонава..и најнепредвидлива..сепак искрено,мислам дека Јунајтед е малку подобар,а исто има и предност што реваншот го игра на домашен терен..Иначе кога веќе почнавте..вие го немате оној,ние оној,ама ние го имаме овој..не заборавајте дека вие го немате Анчелоти..Како и да е..тоа се глупи муабети за мене...

Со среќа и нека победи подобриот

:manutd:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Само Неста да е здрав и да му се качи фластер на шрекот другиве лесно ке ги сопреме.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Дее бре луѓе ко деца сте ебаго,се препукавате уште од ждрепката...ццц..добра ждрепка според мене иако повеќе сакав да ни се паднат клинците на Венгер.Незнам зашто се улетувате дека ќе поминеме..тоа е манчестер јунајтед не е ни малку лесно.кога играш со Манчестер неможеш да кажеш овој е најопасен од него ке се пазиш...сите можат да ти го начукаат.Имаме доста тежок противник но јас сум сигурен дека ке им направиме проблем,пошто оваа година се доста по ранливи од кога беа со Роналдо...секогаш идеме на победа..Форца Милан,нека победи подобриот :vozbud:
Браво за коментаров, дај да не бидеме како мали деца(освен тие што се) :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom