Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ќе даде Хунтелар гол,100% и не е толку за нигде играчот шо го праите,вие зборите ко да е крај на сезона и не дал ни еден гол...заслужува шанса Хунтелар,мора да се докаже,Галиани тие 15 милиони не ги остава така:tv: !

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
FORZA-MILAN

Dava vo nedela garnt gol Huntelar se razbira ako igra,gledam nekoj spomnuva deka igral 7 utakmici da igral ama od tie 7 sto gi igral nekolku pati izleze vtoro poluvreme nekoi go stavaa ko zamena i nesto odigra skroz a inace sve da mu sobereme nema igrano ni 3-4 utakmici celi.
Huntelar e napagac od svetski kalibar nemoze nikoj da mi dokaze deka zaboravil da igra fidbal ili da dava golovi,nego ko sekoj igrac treba adaptacija na nova sredina.On dojde od Ajaks vo Real Madrid na polusezona i dojde vo avgust vo Milan,znaci covekot za 6 meseci smeni 2 kluba kade sto da bideme iskreni segde se igra razlicen fudbal i vo Holandija i vo Spanija i vo Italija.
Mislam deka Huntelar mora da ostane vo Milan i 100 posto ke mu trgne da dava golovi ko sto davase.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ке има соло акција бе Хунтелар ке ги помине сам сите и ке даде гол...

...или само нека даде гол исто среќен ке бидам

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.534
Поени од реакции
5.524
Што сте запнале со Хунтелар остајте какво играње, тимот што победува не се менува, така да нека си седи на клупа дур Милан победува.
Мислим дека со Бекам во тимот тогаш ќе почне да дава голови, вака многу на готово чека исто ка со играч помалце смо со него во тимот, ае има време ќе дојдат и неговите 5 минути...
А за со Каљари лошо ќе биде Роналдињо ако не игра, таман сеа ни појде малце и сеа пак да запремо несмеемо, овие Каљари се незгодни... никаков резултатат нема да ме чуди освен ако не или ние ги напунимо :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.534
Поени од реакции
5.524
Според MilanNews :

Дида
Одо - Силва - Каладзе - Замброта
Пирло - Амбросини
Сидорф
Пато - Бориело - Роналдињо

Најдобрите што ни се располагање, мора да продолжимо со победите...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
еве ги повиканите...

Dida, Storari, Antonini, Favalli, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Merkel (n.52), Pirlo, Seedorf, Strasser (n.51), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom