OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.420
Зашто Неста не е повикан за утре што е работата?
суспендиран е - жолти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто Неста не е повикан за утре што е работата?
Го исполнува бонусот за жолти картони!Зашто Неста не е повикан за утре што е работата?
Го исполнува бонусот за жолти картони!
Иначе страв ми е од овие Каљари ептен се незгоден тим! Таму игра Тој Астори што сакаме да си го вратиме ... Еве му добар испит- ПАТО![]()
А иначе се плашам од тој дечкото Матри исто наш играч продаден во каљари напаѓач сезонава доста пати го сретнав како стрелец за Каљари
Епа тоа е проблемот имаат ептен јака контра лани Јуве го расцепија со таа 4-3-3 за нас голем хендикеп што не игра Неста одбраната губи на подвижност , а ако се знае дека Каладзе ќе биде во одбрана се мислам и дали да гледам (шалаи мене многу ми се опасни тие каљари, брз фудбал играат, а минатата сезона играа со тактика 4-3-3 па и оваа ако играат така ептен ќе им биде тешко на Милан
Караница меѓу Лео и Абиати!?
неможев да разберам за што точно се работи...ако знае некој нека каже.позз:smir:
Колку само играчи наоѓам во твојов опис :kesa:Каладзе дрво скапано одминат играч.