Не сакав малер да правам пред утакмица и да зборам против каладзе... ама абер нема од фудбал :nesum: ..... :uvo::uvo::uvo: и секогаш кога игра тој секогаш милан изгубил или нерешено завршила утакмицата ... не знам шо си мисли овај лео.... стварно сум изнервиран!!! :nerv::nerv::nerv:
Одо дефанзивно бил звер....гледам :uvo:................................И сеа што К. не го стави Лео Хунтелар ајде еве шанса 15 мил. земаа ги запалија.....дедоно ми го става чувај го за во Среда.
Ќе дочекам ли ја бе некогаш Милан да го гледам раат без нервози последни 15-20 минута да го еба, мора со Каљари да се стискам до крај шо ќе биде, ебем ти Каладзе дрво едно, да не го видим више у екипа, боље Фавали нека игра централен
Родни Штрасер во игра, ајде да го видимо црнчево, него овој Лео почнува да ме нервира со Инзаги, треба Хунтелар да добива шанса, барем вака по 15-20 минута. Кога играше прв тим го ваѓаше на полувреме, ова психички ќе го дотолчи детето
ај честито победа,тешко беше на крај!јас само второ гледав,многу ми е криво што го пропуштив првиот дел,лудлиа било!а иначе ништо чудно што не влезе Хунтелар,џабе ке беше.пошто милан се затвори после голот на каљари и немаше ниедна топка за напаѓачот само ке му беше запишано како уште едно лошо издание
ForZa MiLan !
Нападот одлично изигра денеска така како што си треба,можеби требаше да дадеме уште 1 гол но тоа е тоа,Пато прекрасен гол и добро изигра Бориело а и Роналдоњо,Сидорф и Пирло слабо само ја кочат играта, Одо.......
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.