Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Хахахаха, стварно шинтерашиве пукнаа, а се сеќавате нешто на почетокот ни се смееа, хахахаах, ајде момци кај вас у форум и местете колку сакате.

Ќе се моли некој модератор да избрише неколку поста кои немаат врска со фудбалот.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
BWIN ? спонзор на двете екипи и 2ра најголема кладилница во светот ?

Да , Како поведе Реал мадрид ? Кикс на Дида ... како даде Милан 2 гола ?

Кикс на Касиљас (бар за 1 од нив сигурно , мада за ВУНДЕРкинд ко Касиљас и вториот гол е кикс)

Види брат , а како може Раул , светски напаѓач да не ја збрца топката у гол него да ја остави па ко преживи причаче (од линија коа му ја извадија зашо глумеше мангуп ?)

И да бидеме реални , Реал потроши 200 милиони , мора некако да се вратат парите ...

Мој тип за утре Х ... чист Х ...
Па Милан еднаш ја сврти утакмицата...Направи 2-1.Што потреба имаше Реал да дава гол,да израмни и да го доведе во ризик местењето(пропаѓање на многу пари според тебе...)
Втора работа-Ај беше 2-2, на Милан му поништија чист гол.Зошто местењето го носеа пак во ризик и се чекаше скоро 90 минута за Пато да дае гол каков што даде. Трите гола на Милан уопште не беа наивни голови.Види ги уште еднаш.

Читајте што изјавува Ајдиа...:)
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/11/02/1598759/dominic-adiyiah-i-will-be-milans-lionel-messi

Не мора цел Меси....Нека биде барем пола од него и доволно ќе биде! :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Сум приметил у последно време, по форумов, а и меѓу луѓето околу мене има се повеќе што се радуваат на пораз на Милан, отколку на победа на нивниот тим.

Луѓе ај бе глеајте си ги вашите тимови оставете ни го Милан на нас!:smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ESCLUSIVA TMW - Milan, in corso il summit per Hottor

моментално Галијани има средба со Фантинел за купување на младиот Хотор. Денес би требало да се знае што како ќе биде со овој играч

Едит - Галијани успеал да постигне договор за Хотор, но само половина од него е купено односно 50-50

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=13530

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Какво местење бе, се мести по лиги како македонскава, неможеш на утакмица што цел свет ја гледа да местиш. Се опушти Реал, Милан искористи и крај на приказната.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Се испеглаа сите детали за Бекам
Добредојде назад:)
Ке има богами топки и за Бориело и за Хунтелар!
П.с Гомнариве пишале дека има официјално на Милан страната, а таму ништо:) мамицу им јебем

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Ај нека ни е честито Бекам, само нека игра како минатата сезона и ќе биде супер...

пс, некој има наследник :icon_lol:
(0:08)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Нека ни е честито Бекам ајде ајде уште 1 играч десен бек и ке биде се добро...:милан::milan:
П.С: Повиканите за со Реал
Dida, Roma, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi
Повредени:
Storari, Antonini, Jankulovski, Onyewu, Di Gennaro.

Значи Неста се враќа тоа е добро очекувам вака да излеземе:

-------------------Дида---------------------
Одо-----------Неста----Т.Силва----Замброта-
Амброзини------Пирло-------Гатузо/Сидорф--
Пато-------------Бориело-----Роналдињо---

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Нека ни е честито Бекам ајде ајде уште 1 играч десен бек и ке биде се добро...:милан::milan:
Повеќе би рекол лев бек, дека десен колку толку имамо... ама лев :S

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Во Саботата Антонини изигра одлично па јас би го ставил него за лев бек...:klovn::helou:
Ни се гледа дека Антонини игра добро затоа што нема подобар моментално на неговото место, можеби е подобар во офанзива ама во дефанзива си нема појма, еден лажњак и одма легнува... а десно го имамо Одо кој моментално е најдобро решение на таа позиција, можеби нема некој добар центаршут ама барем одбрана е добар... агресивен, иде до крај.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ни се гледа дека Антонини игра добро затоа што нема подобар моментално на неговото место, можеби е подобар во офанзива ама во дефанзива си нема појма, еден лажњак и одма легнува... а десно го имамо Одо кој моментално е најдобро решение на таа позиција, можеби нема некој добар центаршут ама барем одбрана е добар... агресивен, иде до крај.
Епа ај кажи каде да го најдеме тој лев бек... дај ми идеја.... Лев бек имаме опција- Рафинња!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Би сакал утре да излеземе со Амброзини,Пирло и Гатузо во среден ред.Ќе биде јако да се види како Гатузо ќе се однесува...Има да го изеде Кака...:)

Галијани иако изјави дека работи само на враќањето на Бекам,сигурен сум дека ќе извади уште некој under-table трансфер...
Се надевам дека нема да има фуцки во трансферите и дека и Бекам и Ајдиа и кој и да дојде друг ќе се покажат одлично.Сега тоа најмногу ни треба.

Сум приметил у последно време, по форумов, а и меѓу луѓето околу мене има се повеќе што се радуваат на пораз на Милан, отколку на победа на нивниот тим.

Луѓе ај бе глеајте си ги вашите тимови оставете ни го Милан на нас!:smir:
E да..Ова е интересна работа...И јас знам многу такви. Ама тоа ти е најверојтано произлезено од нервозите кои ги имаат претрпено коа Милан ги плескал нивните тимови.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Aj nekoj ako ima sliki od nozickite na Boriello, da gi postira ovde.
Odnapred, fala :wink:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
колку чекавме чекавме чекавме за играчи немаше ништо, и ете сега за 2 дена 3ца се сигурни,освен тој што ке игра за младинци ! Ај со среќа нека ни се ! Форцаааа!!!

Едит: има заинтересирани утре да се собереме некаде да гледаме Милан-Реал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom