Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Дечко, дефинитивно заслужуваш цел форум да ти се смее, како што нас ни се смее за Алкоркон. Како може да мислиш дека е наместена, 4 - 0 ? ? ? Па во македонска прва,втора,трега лига не се мести по 4 - 0 бе, ти ќе ми кажуваш во шпански куп, кој е еден од најпрестижните купови во светот, се местело по 4 - 0. Види малку години наназад, Реал секогаш играл во купот многу лошо, без разлика со кој тим игра. Али јбг, никако не може да ме убедиш дека е местена..

Сори уште еднаш Миланези, последен пат..[/quote Pa nemozam da te ubedam imas 17 god uste ne sfakas nekoi raboti ne deka sum mn postar od tebe ja iam 18 ali ne e toa fintata ke razberes nekad deka mn pari se vrtat vo kladilnicite,izvinite milanezi moram da objasnam ne nekogo

Како ќе ми докажеш дека не е наместена? :pos:
Pa nemoze da bide namestena vakva utamica ne se mesti be luge tolku li ne sfakate, nikoj igrac ne e lud na vakva utakmica da prifati mestenka.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
... ама кој ги ебе тие твои намештаљки човече, дај не се резили. Утре играат Милан-Реал ти ми збориш Алкокрон и Бет енд вин ебемти...

Пратете фудбал и уживајте у тоа. Не кур се тресете и грицкате нокти 90 минути пред телевизор ради лифчето.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
... ама кој ги ебе тие твои намештаљки човече, дај не се резили. Утре играат Милан-Реал ти ми збориш Алкокрон и Бет енд вин ебемти...

Пратете фудбал и уживајте у тоа. Не кур се тресете и грицкате нокти 90 минути пред телевизор ради лифчето.
Decko bez nervozi ja samo napisav post vo koj eden clen na milan barase vo vrska so mesteneto i ja objasniv kako se mesti natprevar a takov bese i alkorkon - real siguren sum, a za milan - real nikoj ne rece deka e mestena naprotiv rekov deka nema vrska:toe:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ја би им препорачал на Интер кога ке играат со Барселона да ја наместат од 0-2 гола,за да не изедат повеќе ! :pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
ја би им препорачал на Интер кога ке играат со Барселона да ја наместат од 0-2 гола,за да не изедат повеќе ! :pos:
Neam namera poveke da objasnuvam ja si go kazav moeto vo ls nema mestenki tamu site se jaki i sekoj sekogo moze da pobedi,koj sfaka sfaka koj ne zdravje:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
За овие што имаат врски и контакти во Bwin...Едно прашање...

Кој ја намести утакмицата вчера?
Обично му се даваат пари на еден и тој ја праи бељата.Дали судијата,свири пенал,црвен картон и слично?
Дали противничкиот голман,пушта намерно или намерно праи некоја грешка?
Дали противнички играч,прави некој кикс или си дава автогол?
Кој ја напраи бељата вчера?

И обично коа се мести утакмица се мести за некој да изгуби,а не местат за некој да победи... Како може да бидат сигурни дека без факторите што ги спомнав погоре ќе паднат два гола,како што паднаа и ќе се деси пресврт? Како може да наместат онакви голови? Ај Dek0...

А ти па што се секираш за Милан? Додека Интер си игра добро,глеај си таму и остави ги другите...

BWIN ? спонзор на двете екипи и 2ра најголема кладилница во светот ?

Да , Како поведе Реал мадрид ? Кикс на Дида ... како даде Милан 2 гола ?

Кикс на Касиљас (бар за 1 од нив сигурно , мада за ВУНДЕРкинд ко Касиљас и вториот гол е кикс)

Види брат , а како може Раул , светски напаѓач да не ја збрца топката у гол него да ја остави па ко преживи причаче (од линија коа му ја извадија зашо глумеше мангуп ?)

И да бидеме реални , Реал потроши 200 милиони , мора некако да се вратат парите ...

Мој тип за утре Х ... чист Х ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
За овие што имаат врски и контакти во Bwin...Едно прашање...

Кој ја намести утакмицата вчера?
Обично му се даваат пари на еден и тој ја праи бељата.Дали судијата,свири пенал,црвен картон и слично?
Дали противничкиот голман,пушта намерно или намерно праи некоја грешка?
Дали противнички играч,прави некој кикс или си дава автогол?
Кој ја напраи бељата вчера?

И обично коа се мести утакмица се мести за некој да изгуби,а не местат за некој да победи... Како може да бидат сигурни дека без факторите што ги спомнав погоре ќе паднат два гола,како што паднаа и ќе се деси пресврт? Како може да наместат онакви голови? Ај Dek0...

А ти па што се секираш за Милан? Додека Интер си игра добро,глеај си таму и остави ги другите...

BWIN ? спонзор на двете екипи и 2ра најголема кладилница во светот ?

Да , Како поведе Реал мадрид ? Кикс на Дида ... како даде Милан 2 гола ?

Кикс на Касиљас (бар за 1 од нив сигурно , мада за ВУНДЕРкинд ко Касиљас и вториот гол е кикс)

Види брат , а како може Раул , светски напаѓач да не ја збрца топката у гол него да ја остави па ко преживи причаче (од линија коа му ја извадија зашо глумеше мангуп ?)

И да бидеме реални , Реал потроши 200 милиони , мора некако да се вратат парите ...

Мој тип за утре Х ... чист Х ...
Konecno nekoj so mene da se soglasuva deka real mesti ama ja vikam za natprevarot so alkorkon ne za ovoj so milan zs mislam deka se desava da kiksnat golmanite ali da izgubis 4-0 od 3 ligas e toa cudno mi e, a uste pocuden e kof 1.45 ima logika neli

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.938
Зашто би местел нешто што е во фокус на внимание, нешто што се гледа под лупа и се анализира со недели откако ќе заврши. Зашто да се донесам во ситуација да сумњаат во мене разно-разни приучени “експерти’“. Зашто во спротивно да не наместам нешто што не е очигледно, нешто затуцано..кога би бил ја Бвин.
Друга приказна што мене повеќе ми има смисла е алашверишот на Галијани и Перез(што го расправав овде).
Темпирањето на победите (на Милан и ако Реал тепа задутре) би биле перфектни. Таа утакмица му дојде на Милан ко бај пас, и оваа потенцијална на Реал би им легнала доста добро.
Бвин мене не ми се сумњиви воопшто, овие двајцава ми се :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Се додека Милан победува ништо друго не е битно па и местени да се,нема никаков доказ,победа си е победа,сепак се потеа на терен :)...и не треба да се правиме експерти,ако веќе е местена којзнае какви договори паднале таму,сигурно не зависи од мал круг на луѓе или само од бвин...ае позз

P

PewDiePie

Гостин
ау аууу :pos2::pos2::pos2::pos2: шиттеррашиве све експерти абе ќутете таму дане го јадете во Киев кој ќе ви ги гледа маките после со Барса :pos2:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Леле ова ви се вика чиста љубомора, во Л.Ш секој си гледа за себе за да оди понатаму а они тука ке се бунат и ке викат дека била местена,оти некој од навивачите на реал не се побуни дека е местена?? ај сега мрш од тука:sviri:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Mилан утре пак ќе си победи па пишувајте што сакате !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Шинтер напаѓа,криво им е групата што нема да ја минат па тука лечат комплекс оти тепаме па викаат била местена..:jaj:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
еве да пишам со тарот одамна не сум пишал :pipi:

прво полувреме = свештеник > значи господ нека е на помош на некој

второ полувреме = пари > некој ке мести :pos2:
Крај = желба > некој ке има голема желба да победи

све ке се види на наптреварот

со срека и нека победи подобриот ( Милан ) :vozbud:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Галиани потврди дека многу наскоро ќе ја официјализираат и позајмицата на Дејвид Бекам, кој од јануари до крајот на сезоната повторно ќе настапува на Сан Сиро.

Како што веќе вчера пренесоа медиумите од Италија, сега соопштија дека Милан има договор со Фредрикстад, за трансфер на Доминик Адијиа вреден 1,3 милиони евра.

20 годишниот младински репрезентативец на Гана блесна на Светскиот Шампионат за играчи до 20 години каде што беше прв стрелец, и Галиани вели дека тие брзо реагирале и го ангажирале младиот тален поради промена во тактиката.

“Работиме на трансфер пазарот и можам да кажам дека успеавме да го ангажираме Доминик Адијиа.“ – рече Галиани за ТВ каналот на Милан по вчерашната победа над Парма

“Зделката со клубот од Норвешка е комплетирана. Тој сега има дозвола да пристигне во Италија.”

“Потребно е само да ги помине лекарските прегледи за трансферот да биде официјализиран.“

“Нашата тактика се промени, потребен ни е напаѓач кој ќе игра странично како алтернатива за Пато и Роналдињо па затоа се решивме за реализација на овој трансфер.”

“Дејвид Бекам? Се надевам дека се во прашање само часови кога ќе можеме да ја соопштам и зделката за враќање на Англичанецот во клубот.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom