Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве кажи им ти.
ПС убав аватар![]()
Коби одигра тимски.. 40минути 12-30 шут од поле.. куул :kesa:
Нема Коби што да ви докажува на вас господа дека е тимски играч, сетете се на плеј офот лани, ама не, мозокот ваш има селективна меморија.
Сега 3 порази по ред и АаАаАаА узбуна за Лејкерс и Коби.
Плеј офот следи наскоро...и цел овај муабет се знае кај ќе ви оди...
Нема Коби што да ви докажува на вас господа дека е тимски играч, сетете се на плеј офот лани, ама не, мозокот ваш има селективна меморија.
Сега 3 порази по ред и АаАаАаА узбуна за Лејкерс и Коби.
Плеј офот следи наскоро...и цел овај муабет се знае кај ќе ви оди...
Meло ги уби Портланд.![]()
Да реков дека ЛАЛ никогаш не се замара во регуларниот дел.Џабе се ребрат и Далас,Денвер и остали коа ќе го јадат во плајофф иако искрено се надевам дека нема...
А уствари никој нас нема што да ни докажува пошто ни Коби ни ЛеБрон ни Вејд или Ентони не ни знаат дека постоиме за да ни докажуваат нешто.
Меморијата ме држи доволно.Ја враќам 5 години назад.Истиот тим кој газеше 3 години со замената Шекил-Одом станува 11та на Западот.Па следуваше Лето полно со плачки КУПЕТЕ МИ ИГРАЧ.Во тимот со Ламар Одом,Керон Батлер и Владе Дивац(ретко играше) големиот тимски играч успеа да биде само 11ти на Западот...
Ако беше тимски играч со Илгаускас,Гуден,Хјуз и Павловиќ ќе стигнеше до финале... Далеку отидов но да се провоцираме за играчи но да ми кажеш дека мозокот ми е селективен морав да докажам дека можам да се вратам и годнини наназад
Да во секој случај.Ги ценам твоите иронично-духовити постови но мислам дека убаво ме разбра во кој контекст го реков тоа и во кој правец ми одеше пишеното...Тоа ако е секогаш ако...и штета што ако стигнеш до финале не даваат трофеи, ај ќе му пуштам е-мејл на Штерн, ќе му речам да даваат панделки, зошто трофеите ги даваат на победниците во финалето, а не на тие што ситгнаа таму.
*Еве и денешнава статија оди во прилог на тоа што го кажав...
When James doesn't play, the Cavs are 9-12 overall since drafting him No. 1 in 2003. They have 10 straight losses dating to 2007 when James is missing from the lineup. The Los Angeles Lakers, meanwhile, won their first four games this season when Kobe Bryant sat out because of a sprained left ankle. Obviously, the Lakers remain a solid team without Bryant. Cleveland is a different story. The Cavs are not a playoff contender without James, whose claim on being the most valuable player to his team - and of the league - showed itself Saturday night in Milwaukee when his absence resulted in a 92-85 loss to the Bucks*
Добро ти озбилен ли си? :helou:
И ти си добар навивач. Ако тим не може без еден играч.. може да се натпреварувате у македонската лига : ))