Бараж за СП 2010

Isto se zborese za francija i za ona Svetsko deka ke gi rendat , pa do finale stignaa ..blaga veza nemat , ali sreka ( ili neso drugo ) imat ..

останува да ја дознаеме и последната репрезентација која ќе се качи на возот кој води кон ЈАР СП...

Уругвај - Коста Рика

Не го видов моментот, но ако моѓе некој нека го постира голот...

Ако стварно играл со рака Анри и ако било премногу очигледно, тогаш Анри треба да се срами со овој потег без разлика колку е тој важен во моментот... тој е играч од светска класа, игра во еден од најдобрите тимови во Светот... СРАМОТА... жалам за репрезентацијата на Ирска, сакав тие да идат на СП 2010, а и мислам дека заслужија... бидејчи имаа 5-6 100% шанси за гол во Даблин, а Франција една и постигна гол, а денеска примаат гол во продолжеток и тоа со најнеспортскиот потег од страна на Анри... :toe:

Очекувајте Аргентина, Франција, Португалија и уште некоја екипа во завршетокот на СП 2010... една од нив можеби и Светски Првак ќе биде...

Искрено бев за франција според мене едно светско првенство нема да биде интересно без франција , а ирска и да одеше немаше ништо да направи , Галас Ѕвер оваа сезона :vozbud:

Му посакувам на Анри да се повреди тешко па да не може да игра на Светското што неправедно им го донесе на Французите.Само не знам како моажт да бидат Ирците толку смирени јас сигурно ќе го истепав или на судијата или на Анри :nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

Ти раката да си ја скршиш, за да неможеш да пишуваш тука :nerv:
Што сакаше од Анри ??? Да признае дека играл со рака и да ја запре играта.... За светско се работи :uvo:
Судијата е крив.... Анри си ја искористи грешката на судијата :toe:

останува да ја дознаеме и последната репрезентација која ќе се качи на возот кој води кон ЈАР СП...

Уругвај - Коста Рика

Пуштај на наша тв...со јанко јади бурек :pos2::pos2::pos2:

Пу..да ти ебам пичките скапани.
Е од вакви репрезентации ми е ГАД!
Ебате килавите галски петли,да даде Господ по групи да отпаднат.

Можеш да збориш што сакаш,али ќе висдиме на светско

Незнам ја што ќе видиме на светско ама ако ти немаш елементарно чувство за фер плеј и праведност, тоа си е твој проблем. На светско ќе видиме една јебена екипа што би рекле јараните, како се провлекува вака низ групата до нокаутот. Единствено се надевам дека ќе дојде до израз оној нивниот камен од трењер кој го сере среќата, па ќе си одат порано дома. Инаку неутралните навивачи нема да им го заборават начинот на кој се пласираа и не очекувајте таму да бидат омилени ни меѓу навивачите, ни меѓу судиите.

не дека на некого не му одговара Ирска да иде на СП туку едноставно се најде на патот и сакал-нејќел тоа е... и кој друг да беше од ранкингот на Ирска истото ќе се случеше.. можеби малце поголема мотивација и игра да прикажеа ќе пројдеа како што хрватите го сторија тоа против Англија.
Па де, тоа ми е зборот, али муабетов е аналоген на НЕПРАВДА, али реков, џабе секој муабет, Марадона даде гол со рака и остана легенда, Аргентина таа година освоија СП, таков е фудбалот и тоа е тоа .

Јас само знам дека 6 милиони ирци ке му посакаат тешки фрактури на двете нозе на Анри и по можност 4 скршени ребра и перманетна импотенција .

Пу..да ти ебам пичките скапани.
Е од вакви репрезентации ми е ГАД!
Ебате килавите галски петли,да даде Господ по групи да отпаднат.

+1

Еден белец немаат, ебати племето со робови...(буквалисти, не серете одма дека Гуркуф, Рибери и Бензема биле белци...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom