MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
Isto se zborese za francija i za ona Svetsko deka ke gi rendat , pa do finale stignaa ..blaga veza nemat , ali sreka ( ili neso drugo ) imat ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ќе видиме ќе испаднат по групи со ваква игра
Му посакувам на Анри да се повреди тешко па да не може да игра на Светското што неправедно им го донесе на Французите.Само не знам како моажт да бидат Ирците толку смирени јас сигурно ќе го истепав или на судијата или на Анри :nerv: :nerv: :nerv: :nerv:
останува да ја дознаеме и последната репрезентација која ќе се качи на возот кој води кон ЈАР СП...
Уругвај - Коста Рика
Пуштај на наша тв...со јанко јади бурек :pos2::pos2::pos2:
не фала брат, сакам да уживам во утакмицата, ќе си гледам на Скај-спорт :helou:
Можеш да збориш што сакаш,али ќе висдиме на светско
Па де, тоа ми е зборот, али муабетов е аналоген на НЕПРАВДА, али реков, џабе секој муабет, Марадона даде гол со рака и остана легенда, Аргентина таа година освоија СП, таков е фудбалот и тоа е тоа .не дека на некого не му одговара Ирска да иде на СП туку едноставно се најде на патот и сакал-нејќел тоа е... и кој друг да беше од ранкингот на Ирска истото ќе се случеше.. можеби малце поголема мотивација и игра да прикажеа ќе пројдеа како што хрватите го сторија тоа против Англија.
Ќе уживаш на Уругвај- костарика свака ти част![]()
Пу..да ти ебам пичките скапани.
Е од вакви репрезентации ми е ГАД!
Ебате килавите галски петли,да даде Господ по групи да отпаднат.