Бараж за СП 2010

Жал ми е за Ирска, да се вратиш од пораз дома 0-1 и да стигнеш до продолженија не е мала работа. Ќе беше фер да имаше пенали, но тоа е...

Ништо, не знаем ова! Лопови, у права смисла на зборот.
Ај да беше некоја првенствена утакмица, па никого ништо. Ама пласман на СВЕТСКО бе ееееј.
Срамота за Франција!

Судијата ги одведе Франција на СП, честитки до него!

ај заклучувајте темава и правете нова..

Светско Првенство 2010 - ЈАР

П.С. знае некој кога ќе биде ждребот за групите?

хаха продолжите да кењате за франција али си се пласира...:vozbud:

ЛОПОВИ ЕЈ ЛОПОВИ !!!

Али џабе, нема назад, Франција на СП, Ирска дома на најбрутален начин, со судиска неправда .
Може не е местено, далеку од тоа, али факт е дека судијата беше наклонет на Франција, очигледно беше тоа, така е секогаш во ваквите мечеви, некому не му одговара Ирска да иде на СП на сметка на Франција. :toe:

Ај со среќа нека ни е Франција иако тешко малку ама тоа е и да голман и тренер подитна смена

Денеска со ништо,али големите екипи и кога немаат игра победуваат.

Посебно ако судијата не гледа офсајди и раце...

Поговорката важи за кога немаат игра, ама некој поединец ќе го реши натпреварот со вонсериски потег, или кога ќе изведат една добра акција и ќе забијат. Тоа е квалитет. Французиве се копита, и со исклучок на генерацијата на Зидан, секогаш биле, и секогаш ќе останат.

Му посакувам на Анри да се повреди тешко па да не може да игра на Светското што неправедно им го донесе на Французите.Само не знам како моажт да бидат Ирците толку смирени јас сигурно ќе го истепав или на судијата или на Анри :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

Има да ја рендаат Франција на светско.
Јас сум за Шпанија и сигурно ќе дотурка далеку.
Ќе биде интересно ова светско како и секое ќе се откријат нови имиња и пред се сакам многу голови пред се атрактивни,ФЕРСКО СУДЕЊЕ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom