Chapstick
Сам свој психолог
Ниска сум, немам комплекс за тоа, и не е да квичам за да се извишам ама нема да ми дојдам лошо уште 5 cm и ништо повеќе.
Ја кој не има комплекси за висината...а не како мене....шо нерви сам искинала...уште си кинам де
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ниска сум, немам комплекс за тоа, и не е да квичам за да се извишам ама нема да ми дојдам лошо уште 5 cm и ништо повеќе.

последен пат кога видов, снежана имаше 7 нискаџии. а поради рецесијава во светот, отказ добиле три и остана прикаската "жане и четирите џуџиња". xD

Ама више си се имам помирено со фактот и сега дури се радувам на висинава [иако би било подобро еве уште 5 цм], бољи вака отклку да бидам некоја 2 метри... за женските особено мислам :smir:Значи, од досега постираното, јас заклучувам дека сега за сега сум на врвот. 27 години и 154 цм...:pos2: Ама се тешам со изреката дека отровот и добрите парфеми се чуваат во мали шишенца!!
pigmeec
porano se lutev koa me vikaa pigmi hahahahaha sea toa mi zvuci mnogu slatko 
Мислам дека имам точно 169 со што припаѓам на групава
До пред некое време ама многу многу ме нервираше тоа, иако често знам да си се реметам сама себеАма више си се имам помирено со фактот и сега дури се радувам на висинава [иако би било подобро еве уште 5 цм], бољи вака отклку да бидам некоја 2 метри... за женските особено мислам :smir:
Така да висината и не ни е многу важна, сепак побитно е она во главата :wink:
Значи, од досега постираното, јас заклучувам дека сега за сега сум на врвот. 27 години и 154 цм...:pos2: Ама се тешам со изреката дека отровот и добрите парфеми се чуваат во мали шишенца!!
Ај да ве разочарам154 ali so 19 godinipigmeec
porano se lutev koa me vikaa pigmi hahahahaha sea toa mi zvuci mnogu slatko
![]()