ФИФА 10 К.М ТУРНИР

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
А доколку не играш во КАЈГАНА ЛИГАТА може да се пријавиш ? ако може се пријавувам.
Влези во дадената мрежа, и ке добиеш еден квалификациски натпревар (среда) ако победиш -влегуваш.

а само тие што се во лигата можат да учествуваат на овој турнир?
ако може да се направи нешто да влезам у комбинација...

2v7yyl4.jpg

Членовите : Wyxt , Boogeyman , Baze sk
и останатите што ке се пријават до 24.00 часот ке имаат организирано еден квалификациски натпревар за влез во турнирот.Со тоа ке се пополнат останатите места.

ок супер тогаш, фала :D

само известете ме кога и против кого треба да играм... иначе како иде тоа кој со кој тим игра? - ако смеам, уште сеа пишете ме за со Барса

ок супер тогаш, фала :D

само известете ме кога и против кого треба да играм... иначе како иде тоа кој со кој тим игра? - ако смеам, уште сеа пишете ме за со Барса
Со кој сакаш можеш да играш.

2v7yyl4.jpg

Членовите : Wyxt , Boogeyman , Baze sk
и останатите што ке се пријават до 24.00 часот ке имаат организирано еден квалификациски натпревар за влез во турнирот.Со тоа ке се пополнат останатите места.
Шо си пишал кај Климент 9 гола??

да али само да ја имав Фифава, од сегде пробав од нигде нема сидс, ако можете да ми кажете од кај сте ја инсталирале вие би било убаво:toe:

За пополнување на преостанатите 2 места ке се изиграат 2 квалификациски натпревари.
Wyxt Vs Baze sk
Teufelchen Vs
Boogeyman
Натпреварите ке се одиграат на 21.10.2009 (среда) .
Доколку еден од натпреварувачите не се појави , другиот автоматски влегува во турнирот.
По конечното пополнување на групите, од 22.10.2009 (четврток) до 25.10.2009 (недела) 24.00 часот, секој член треба да ги изигра натпреварите со сите во својата група (вкупно 5). Првите 4 од едната и другата група одат понатаму.

ок сеа тоа у ред али дај кажете ми шо да праам со оваproduct key?

Teufelchen, koga ti odgovara utre posle 17h moze da se najdeme na mreza da ja spukame kvalifikaciskata, baraj me boogeyxxx.

ајде добро е фала богу ја снимив... ајде wyxt те очекувам денес!
само глеј да биде до 5-6 саатот после сум нешто зафатен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom