Значи не е тука муабетот дали они треба да имаат права или не, него муабетот е околу бедниот и иритантен војаеризам наречен парада. Повторувам ПАРАДАНормално дека ја оправдувам таа геј парада.Секој е сексуално определен,кој геј/кој хетеро.Лугето што се геј не треба да се срамат,туку слободно да излезат затоа што тоа не е болест туку нешто што е вродено.
Ја поддржувам оваа парада и ќе излезам на протест.:smir:
На кого тоа ти му објаснуваш што е протест бе :sakas_ustЗначи не е тука муабетот дали они треба да имаат права или не, него муабетот е околу бедниот и иритантен војаеризам наречен парада. Повторувам ПАРАДА
Со што парадираат поконкретно?
Со фактот дека се ебат у гз/со дилдо whatever?
Права не се бараат така, и тоа е јасно ко ден.
И парадата НЕ е протест.
не вреди камења да се фрлаатНе мислам да збирам камења, ама сум многу против. Нема потреба.
- Не ја поддржувам идејата, но не би се ни спротиставувал доколку се одлучат да ја одржат
Кои се тие паради за свашта, конкретно во Македонија?Што толку сте им се фатиле на хомичите за ја*ца?
Ако сакаат нека парадираат, не ми влегуваат во двор па да се бунам.
Греотки, нивото на самодоверба ви е толку ниско па што се плашите дека ке ве преобратат или?
Ако може да има паради за свашта па зашто да нема и за ова?
Man having sex with man e noviot political correct term za muska pederlaana!Значи не е тука муабетот дали они треба да имаат права или не, него муабетот е околу бедниот и иритантен војаеризам наречен парада. Повторувам ПАРАДА
Со што парадираат поконкретно?
Со фактот дека се ебат у гз/со дилдо whatever?
Права не се бараат така, и тоа е јасно ко ден.
И парадата НЕ е протест.
Педери се. Тој им е стилот.Man having sex with man e noviot political correct term za muska pederlaana!
Nejse, zosto da se paradira?? Se soglasuvam so Ada!
Prava imaat, neka imaat, ama parada?
Nie, hetero, treba da paradirame poradi toa sto nie sme onepravdani!
'bemga!
сегде ги има за жалАееее имало педери на кајгана...и сеуште има xD