Е арно де, јас ќе одам на пардата иако сум стрејт.Јас ставам 500 денари дека попрво ќе се откаже. Сепак нема хомосексуалци во земјава, барем бројката не им е нешто посебна за да се тресе гора дека се родил глушец, башка не знам колку на Фуере (наводно он ќе ги поддржел, ќе излегол на парада заедно со нив, во каква облека ќе биде облечен сеуште не се знае) му се ризикува во таква толпа.
Ама ќе видиме.
и што е финтата да покаже дека е геј на надорот?Е арно де, јас ќе одам на пардата иако сум стрејт.
Едноставно ги поддржувам во тоа да бидат она што се и да не треба да се срамат или кријат.
И така, јавете се вие шо ќе ги тепате, да знам на кого да пратам полиција
За ова те поддржувам. Секој нека си е тоа што е. Дали морам јас да знам ко случаен минувач тој ден на плоштад за оној во пинк гаќички дека е хомосексуалец - не морам. И тој не знае за моите високи девојки со долга коса.Едноставно ги поддржувам во тоа да бидат она што се
Е тука не се согласувам. Сексуалниот живот е интима. Со кого се онаквуваш, како се онаквуваш, кога последен пат се имаш онаквувано, што преферираш... треба да биде токму нешто за криење.и да не треба да се срамат или кријат.
Никој од овие нема да тепа тој ден, ако се тепа воопшто.И така, јавете се вие шо ќе ги тепате, да знам на кого да пратам полиција
Кога во Белград(мислам беше)ги истепаа можат и овде.Кој ќе ги тепа?
Ти?цџз.