Милан-Рома 18.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од дербито Милан - Рома?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде ја...
Ако тепа Милан ти си носиш ова:

5p39ra.jpg

Честитки до Фантом :back:

Гајле ти е бе, битно Тијаго Силва ака Ѕверот им го собравте на Интер :( .

Па им го... секој некогаш грешава, неможеш ради една грешка да речеш не го бива.

45min Milan 0 - 1 Roma
90min Milan 2 - 1 Roma
- 60` Pato, 90`Ronaldino (околу )

:smir:

Forza Milan !!!!

Уште минутите да ги погодеше :vozbud::vozbud::vozbud:

Епа сега мотивација за дуелот со Реал.
Да се десит то чудо да тепаме, в езеро се фрљам.

ех ех ех, што се не кажа сеа, страшно, некои никако неможат да поднесат пораз, страшно
не навивам за Рома за Интер сум. се виде вашето против нас....
факт е дека уште од стартот на второто полувреме судијата трчаше насекаде со веќе изваден жолт картон и им го покажуваше на играчите на Рома, капак на се беше пеналот.

Па им го... секој некогаш грешава, неможеш ради една грешка да речеш не го бива.
Де бе па вие, одма се фативте, направи кардинална грешка, аматерска, факт, односно конечно и он влезе во сивилото наречено Милан годинава .
За второ друга слика, најдобри 45 минути кои Милан ги изиграле оваа сезона и тоа е тоа . :smir:

Е сега доаѓа другиот проблем, константност, ако и ова не го искористат како отскочна даска ондак пиши пропало.

второто полувреме беше хајка против рома!
а јас па се прашувам каде замина галијани на полувреме....

И ќе продолжиш да се прашуваш и понатаму...:)
Се согласувам дека судењето беше слабо.Му избега утакмицата од контрола на судијата.Ама коа ќе размислиш ќе ти текне дека ова е втор црвен картон даен на Милан досега...И само прв пенал досуден.
Да судеше некој за нас,немаше до вчера 12 место на табела да бидеме...

Леле радости миланезиве ко у финале ЛШ да влегле :tv: Ај да не ви кршам филм, има надеж да играте у ЛШ следната сезона:bravo:

како што си е редот јас ви честитам за победата ама прво да си признаете дека на полувреме ги наполнивте гаќите:pos2::pos2::pos2::pos2:
едноставно менез беше несопирлив првите 45 мин а после веќе се гледаше дека е заморен. апеналот нема да го коментирам,сепак фудбал е фудбал се се случува.
уште еднаш честички и поздрави ве чекаме на олимпико :):salut:

Леле радости миланезиве ко у финале ЛШ да влегле :tv: Ај да не ви кршам филм, има надеж да играте у ЛШ следната сезона:bravo:

Вие немате право на збор секогаш сте биле овци и ќе бидите дали ние ќе влеземе ќе видиме..знаеш што правеа евра и хаинце кичмите како ги кршеа..

Честитки победа на сите миланези шишате хејтери.

Мило ми е што победивме поради хејтерите, прво нема шанси да победите она-ова, а после ко да сте влегле во финале во ЛШ. Мада има време и за тоа, почекајте! sylar:

Едит: А да, Фантом4е има најубав аватар. :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom