- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
еве реален фан на милан (или на какаПосле прелошиот период на Милан не верувам дека ке победат
а па ни Рома
затоа мислам 0:0 или 1:1 ке биде![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве реален фан на милан (или на какаПосле прелошиот период на Милан не верувам дека ке победат
а па ни Рома
затоа мислам 0:0 или 1:1 ке биде![]()
Тогаш ќе не решеше уште 8 пати, и вкупно ќе бевме решени 9 пати. :helou:па не беше утакмица на животот бидејќи влезе во второто полувреме и ве реши за 10мин(како ли ќе беше да играше цела утакмица???)
додека играњето на Мексес го спомнав, бидејќи со него ќе имаме постабилна одбрана... па така да ќе видиме што како ќе биде... поздрав "комичен росоњеру":helou:
Тогаш ќе не решеше уште 8 пати, и вкупно ќе бевме решени 9 пати. :helou:
Пеце ај не кењај!А така, ние на среќа тепаме, ај бе младиќу, гледај ја убаво својата екипа па види кој победува на среќа, сите кискови што ги направивме годинава освен со шинтер беа затоа што немаме среќа, а победите си се дложат на тоа што за разлика од некои екипи во Италија ние знаеме да играме. Глеј си ги ти твоите, ќе дојде време кога ќе играме едни против други, па ќе се јадеме.
Се овде се јадеме со навијачите на Рома, кои ги жалам уште од вчера.
А така, ние на среќа тепаме, ај бе младиќу, гледај ја убаво својата екипа па види кој победува на среќа, сите кискови што ги направивме годинава освен со шинтер беа затоа што немаме среќа, а победите си се дложат на тоа што за разлика од некои екипи во Италија ние знаеме да играме. Глеј си ги ти твоите, ќе дојде време кога ќе играме едни против други, па ќе се јадеме.
Се овде се јадеме со навијачите на Рома, кои ги жалам уште од вчера.
Дуел на пацерски екипи...ни едните ни другите не можам да ги препознаам годинава..ај рома до негде, ама милан, оној силниот, јакиот, европски, светски итн...шампион?
Очигледно дека тренерот уште не се снајде, ама ништо ни је исто откад Какич је отишо...![]()
Не ми се верува каков почеток имаат...искрено не ми значат ни двете екипи, само вечер сакам голови да гледам, а не тактички надмудрувања, кои ми се преку К.
Пријатен ден
Pribidejki sam si se mestis za penal , moram da ja imam taa cest![]()
Bold 1.
A igra imate ? Ili tapa napagjaci imate ? Protiv najjakite ekipi vo Evropa ste igrale ? Sho e rabotava ? 4gola na 7 utakmici ... NEMATE SREKJA
Kako go primivte golot od Cirih ? Nemavte SREKJA ?
A ne bese srekja so Marselle koa Pipo (jbg , takov e igracot) se teleportirase kaj topkite i dade dva gola ? Toa bese ZNAENJE a ?
Znaenje bese so Siena koga tepavte odvaj ?
Znaenje bese so Atalanta sho ne mozevte da dadete gol celi 60min. ? Ili pak nemavte srekja ??
Face it - NEMATE IGRA , NEMATE IGRACI ZELNI ZA TROFEI ... ISTROSENA EKIPA STE ....
Najrealno vi zboram , me zabole za Milan i Inter zasto godinava se gledase deka nemate sansa za Trofej ali vakvi postovi iritiraat epten ....
Au i da ... Ronaldinho bese noviot KAKA vo Milan ? Idiot pedofilski , prodaj go klubot za da ja spasis gordosta na ekipata :kesa:
Ајде ја...Едит: Некој за кладба? Јас викам ќе победит Рома, и ако победит, тој да го носит ова на аватар.
![]()
А ако победит Милан, јас носам шо ќе речит тој, до први.![]()
Ако не тепаме вечер јас ставам што сакате аватар и потпис, само пишете приватна со кого ќе се кладиме.