Милан-Рома 18.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од дербито Милан - Рома?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
После прелошиот период на Милан не верувам дека ке победат

а па ни Рома

затоа мислам 0:0 или 1:1 ке биде :)
еве реален фан на милан (или на кака :))Како и да е ќе биде тесна утакмица само да не биде 0-0 да глеам за џабе :)

па не беше утакмица на животот бидејќи влезе во второто полувреме и ве реши за 10мин(како ли ќе беше да играше цела утакмица???)

додека играњето на Мексес го спомнав, бидејќи со него ќе имаме постабилна одбрана... па така да ќе видиме што како ќе биде... поздрав "комичен росоњеру":helou:
Тогаш ќе не решеше уште 8 пати, и вкупно ќе бевме решени 9 пати. :helou:

Дуел на пацерски екипи...ни едните ни другите не можам да ги препознаам годинава..ај рома до негде, ама милан, оној силниот, јакиот, европски, светски итн...шампион?
Очигледно дека тренерот уште не се снајде, ама ништо ни је исто откад Какич је отишо...:icon_lol:
Не ми се верува каков почеток имаат...искрено не ми значат ни двете екипи, само вечер сакам голови да гледам, а не тактички надмудрувања, кои ми се преку К.
Пријатен ден

А така, ние на среќа тепаме, ај бе младиќу, гледај ја убаво својата екипа па види кој победува на среќа, сите кискови што ги направивме годинава освен со шинтер беа затоа што немаме среќа, а победите си се дложат на тоа што за разлика од некои екипи во Италија ние знаеме да играме. Глеј си ги ти твоите, ќе дојде време кога ќе играме едни против други, па ќе се јадеме.
Се овде се јадеме со навијачите на Рома, кои ги жалам уште од вчера.
Пеце ај не кењај!

А така, ние на среќа тепаме, ај бе младиќу, гледај ја убаво својата екипа па види кој победува на среќа, сите кискови што ги направивме годинава освен со шинтер беа затоа што немаме среќа, а победите си се дложат на тоа што за разлика од некои екипи во Италија ние знаеме да играме. Глеј си ги ти твоите, ќе дојде време кога ќе играме едни против други, па ќе се јадеме.
Се овде се јадеме со навијачите на Рома, кои ги жалам уште од вчера.

Pribidejki sam si se mestis za penal , moram da ja imam taa cest :)

Bold 1.

A igra imate ? Ili tapa napagjaci imate ? Protiv najjakite ekipi vo Evropa ste igrale ? Sho e rabotava ? 4gola na 7 utakmici ... NEMATE SREKJA

Kako go primivte golot od Cirih ? Nemavte SREKJA ?

A ne bese srekja so Marselle koa Pipo (jbg , takov e igracot) se teleportirase kaj topkite i dade dva gola ? Toa bese ZNAENJE a ?

Znaenje bese so Siena koga tepavte odvaj ?

Znaenje bese so Atalanta sho ne mozevte da dadete gol celi 60min. ? Ili pak nemavte srekja ??

Face it - NEMATE IGRA , NEMATE IGRACI ZELNI ZA TROFEI ... ISTROSENA EKIPA STE ....

Najrealno vi zboram , me zabole za Milan i Inter zasto godinava se gledase deka nemate sansa za Trofej ali vakvi postovi iritiraat epten ....

Au i da ... Ronaldinho bese noviot KAKA vo Milan ? Idiot pedofilski , prodaj go klubot za da ja spasis gordosta na ekipata :kesa:

Дуел на пацерски екипи...ни едните ни другите не можам да ги препознаам годинава..ај рома до негде, ама милан, оној силниот, јакиот, европски, светски итн...шампион?
Очигледно дека тренерот уште не се снајде, ама ништо ни је исто откад Какич је отишо...:icon_lol:
Не ми се верува каков почеток имаат...искрено не ми значат ни двете екипи, само вечер сакам голови да гледам, а не тактички надмудрувања, кои ми се преку К.
Пријатен ден

Па после све ова што го изнакажа, не сфакам зошто воопшто ке го гледаш натпреварот.Навистина незнам,пацери,вакви такви.... Ако сакаш голови,иди глеај ги на јутјуб..
Не мора да потенцираш каков старт имале.. ко ние тука да незнаеме што се дешава со Милан :D.

На нецел час пред натпреваров, да се произнесам и јас. :)

Искрено, ако победит Милан би било големо изненадување... Реми не толку, итаљаниве се познати по катанаџо. :)

Сепак, ќе гласам за Рома. :)

Едит: Некој за кладба? Јас викам ќе победит Рома, и ако победит, тој да го носит ова на аватар.

120p8uq.jpg

А ако победит Милан, јас носам шо ќе речит тој, до први. :)

Pribidejki sam si se mestis za penal , moram da ja imam taa cest :)

Bold 1.

A igra imate ? Ili tapa napagjaci imate ? Protiv najjakite ekipi vo Evropa ste igrale ? Sho e rabotava ? 4gola na 7 utakmici ... NEMATE SREKJA

Kako go primivte golot od Cirih ? Nemavte SREKJA ?

A ne bese srekja so Marselle koa Pipo (jbg , takov e igracot) se teleportirase kaj topkite i dade dva gola ? Toa bese ZNAENJE a ?

Znaenje bese so Siena koga tepavte odvaj ?

Znaenje bese so Atalanta sho ne mozevte da dadete gol celi 60min. ? Ili pak nemavte srekja ??

Face it - NEMATE IGRA , NEMATE IGRACI ZELNI ZA TROFEI ... ISTROSENA EKIPA STE ....

Najrealno vi zboram , me zabole za Milan i Inter zasto godinava se gledase deka nemate sansa za Trofej ali vakvi postovi iritiraat epten ....

Au i da ... Ronaldinho bese noviot KAKA vo Milan ? Idiot pedofilski , prodaj go klubot za da ja spasis gordosta na ekipata :kesa:

Иако боли постот е на место.....
АПЕЛ ДО МИЛАНЕЗИТЕ
Дај бе не се занесувајте по др фан клубови да водите некој инат да докажувате нешто коа сме бруки невидени дај не не срамете иако до сеа не обрукавте мн...алооо соземете се
Шо сеа сакате Љубе да го замените?
Поздрав и се надевам дека ке уживаме вечер во фудбалот

Едит: Некој за кладба? Јас викам ќе победит Рома, и ако победит, тој да го носит ова на аватар.

120p8uq.jpg

А ако победит Милан, јас носам шо ќе речит тој, до први. :)
Ајде ја...
Ако тепа Милан ти си носиш ова:

5p39ra.jpg

Ако не тепаме вечер јас ставам што сакате аватар и потпис, само пишете приватна со кого ќе се кладиме.

Е тоа е ко се игра со деца у одбрана!
Неискуство! lol :tv: Ајде Леонардо влагај у игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom