Дали машките знаат вистински да сакаат?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Работава ама излезе и со заклучок :Само машките сакаат секс, или само на машките им се ебе????? Ајде бе, епа извинете и јас сакам исто колку и машките, и јасно си кажувам не кријам и затоа си добивам редовно ваљда од што сум искрена :)
Како што кажаа погоре колегите многу генерализираме, сите знаеме да сакаме, љубовта не прашува си доаѓа сама по себе, доволен е момент да се вљубиш е сеа колку ќе трае и кој колку заслужил да не навлегуваме.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Машко може безусловно да си ја сака девојка а притоа да загледува по други или да ја изневери.
Ако дечкото ви измерка некоја одма си набивате комплекси "не му сум убава" или ако ве изневери одма "не ме сака" па најверојатно одтаму мислењето дека машките се неспособни да сакаат.... кај машките љубовта и сексот се две различни работи кои женските нигогаш нема да ги сфатат...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Машко може безусловно да си ја сака девојка а притоа да загледува по други или да ја изневери.
Ако дечкото ви измерка некоја одма си набивате комплекси "не му сум убава" или ако ве изневери одма "не ме сака" па најверојатно одтаму мислењето дека машките се неспособни да сакаат.... кај машките љубовта и сексот се две различни работи кои женските нигогаш нема да ги сфатат...

Фити исто е и од другава страна, и жените се општат на страна кога гледаат дека не го бива партнерот в кревет а го сакаат, е сега има малку разлика што ја не признавам на страна, ако не сака у врска нека си расчисти па после нека општи со секоја прва колку сака и каде, никој никому нож на врат не става, тоа што неможеш да ги измешаш сексот и љубовта малку може да е проблем, неверството не се признава ни под разно јбга, се у некои врски детски или жими мајка, арно ама кога станува збор за нешто подлабоко и кога е во прашање семејство брак, нема тука пу пу неважи или или ако сакаш бујрум ако не отворена врата па изволи.

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Ауууууу какво прашање , каков парадокс .:kesa:
Па нормално дека знаат да сакаат за тоа се доказ милјардите успешни врски и бракови .:nesum:
Нормално има и исклучоци но тие се и кај женската страна ане само кај мажите .:nesvest:
Градбата на човечкиот мозок е ист икај жените икај мажите, разликата е во начинот на користење на мозокот.:vozbud:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Ауууууу какво прашање , каков парадокс .:kesa:
Па нормално дека знаат да сакаат за тоа се доказ милјардите успешни врски и бракови .:nesum:
Нормално има и исклучоци но тие се и кај женската страна ане само кај мажите .:nesvest:
Градбата на човечкиот мозок е ист икај жените икај мажите, разликата е во начинот на користење на мозокот.:vozbud:
И волуменска зафатнина е разликата, ми се чини :lud:

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Море женски човеци,фанете испотепајте не нас машките човеци и ќе си решите многу проблеми и на раат ќе си живејте!:toe:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Фити исто е и од другава страна, и жените се општат на страна кога гледаат дека не го бива партнерот в кревет а го сакаат, е сега има малку разлика што ја не признавам на страна, ако не сака у врска нека си расчисти па после нека општи со секоја прва колку сака и каде, никој никому нож на врат не става, тоа што неможеш да ги измешаш сексот и љубовта малку може да е проблем, неверството не се признава ни под разно јбга, се у некои врски детски или жими мајка, арно ама кога станува збор за нешто подлабоко и кога е во прашање семејство брак, нема тука пу пу неважи или или ако сакаш бујрум ако не отворена врата па изволи.
оф топик:
...е па така де, или двајцата или никој, без заткулисни игри и набивање на рогови.....

V

vlako088

Гостин
Искрано ДА! Можеби девојките ни даваат ваква или онаква карактеристика но кага машкото ќе засака вистински некоја девојка тој вистински и ја љуби.

Член од
3 февруари 2011
Мислења
12
Поени од реакции
3
Многу мал процент на машки знаат вистински да сакаат.секогаш им е по битно да имаат повеќе сигурни од колку една несигурна.машките се малку комплицирани за да се сфатат.мислат дека со тоа прават голема популација кај женскиот пол,што уствари не е точно барем според мене.тоа е одбивност која самите си ја прават.да се направат фраери ,испаѓаат глупаци .секоја чест за тој 5 % од машките што умееат да сакаат .

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.950
Поени од реакции
12.557
Многу мал процент на машки знаат вистински да сакаат.секогаш им е по битно да имаат повеќе сигурни од колку една несигурна.машките се малку комплицирани за да се сфатат.мислат дека со тоа прават голема популација кај женскиот пол,што уствари не е точно барем според мене.тоа е одбивност која самите си ја прават.да се направат фраери ,испаѓаат глупаци .секоја чест за тој 5 % од машките што умееат да сакаат .
5 % се тие што не знаат да сакаат а ти си налетала баш на нив па сето тоа со процентите ти изгледа обратно.

Член од
3 февруари 2011
Мислења
12
Поени од реакции
3
ti znaesh ja na sto sum naletala ;)
pa kade se togash ostanatiot procent?
se krijat li ,ili se nekoi picki sto se plasat da se opushtat i da pocuvstvuvaat malku ljubov vo svojot zivot ?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.950
Поени од реакции
12.557
ti znaesh ja na sto sum naletala ;)
pa kade se togash ostanatiot procent?
se krijat li ,ili se nekoi picki sto se plasat da se opushtat i da pocuvstvuvaat malku ljubov vo svojot zivot ?
Судбина сестро, судбина...мажите имаат преголема гордост и его за да искажат љубов, тоа не им е во крвта. Додека пак вие жените не знаете точно што сакате, премногу комплицирате :)

Член од
3 февруари 2011
Мислења
12
Поени од реакции
3
epa ako vistinski sakash nekogo ne treba da dozvolis drugite raboti da te preovladat ;)
i da gledate samo na vas da vi e ubavo,da izgledate deka ste sebicni.nie zenite nisto ne dobivame od toa sto sakame,i zatoa ponekogas zamisluvame nesto sto ne e mozno da ni go ispolnite vie ;)
mozebi vi izgledame dosadni ponekogash,amaa vasata gordost ja pokazuvate na glupavi raboti ;)
a za da iskazesh ljubov treba da si sposoben,sto pogolemiot del od vas najverojatno i ne se,ne go sfakjaj tolku licno ova ;)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Судбина сестро, судбина...мажите имаат преголема гордост и его за да искажат љубов, тоа не им е во крвта. Додека пак вие жените не знаете точно што сакате, премногу комплицирате :)

Така си е матиме вода да не е бистра после машките криви, овој-оној, се додека немаат изградено свој став и мислат дека ќе поминат со солзи ќе се изначекаат за оној кој навистина ќе ги сака без оглед на се:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom