- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 0
Секако дека знаат,но мора да ја најдат вистинската. Барем така е кај мене. Си знам кога треба да се заљубам а тоа не е во блиско време :baeh:
Кажи ми де, шо е вистинска љубов? А шо е обична љубов?Значи не ми е целта да го дознаам она што не сакам да го знам туку целта ми е да видам како вие гледате на тоа дали има вистинска љубов која можат да ја пружат машките или не, знам дека не треба дискриминација али женските важат за поемотивни и обично полесно се вљубуваат, затоа мислев дали машките знаат вистински да сакаат, бидејќи ги гледам сите машки околу мене како гледаат на нас женските, добро газе, добра цицка, само јадат бурек како сакаат да ја легнат некоја, имаат женски гледаат по други, во рок од една вечер се муваат со по 3 женски, 24/7 зборат за секс секс и секс. Целта на отварањето на темата е да видам дали ств има вистинска љубов или сите си ги сфаќаат женските ко за заебанција .. само за добар провод и забава. Да знам дали да очекувам дека некој може да не сака или да си го сфатиме и ние ова со дечковците само како една добра забава...
А да и грешката во мене лично е што слепо верувам на личностите кои ми значат и правам се што можам за нив , и успат некој паметен се појавува и ме заебува...
Блазе си ти!Секако дека знаат,но мора да ја најдат вистинската. Барем така е кај мене. Си знам кога треба да се заљубам а тоа не е во блиско време :baeh:
Сите машки се исти.хахаха ете гледате колку сериозно не сфаќате нас жените... љубовта спрема нас се споредува со љубов спрема фризби и пиво хахаха
Ок, женско сум, но сепак од една страна и на некој начин ги оправдувам за некои постаки. А и да признаеме и ние не сме цвеќе за мирисање, и ние знаеме да ја заебеме работата и тоа гадно.Значи не ми е целта да го дознаам она што не сакам да го знам туку целта ми е да видам како вие гледате на тоа дали има вистинска љубов која можат да ја пружат машките или не, знам дека не треба дискриминација али женските важат за поемотивни и обично полесно се вљубуваат, затоа мислев дали машките знаат вистински да сакаат, бидејќи ги гледам сите машки околу мене како гледаат на нас женските, добро газе, добра цицка, само јадат бурек како сакаат да ја легнат некоја, имаат женски гледаат по други, во рок од една вечер се муваат со по 3 женски, 24/7 зборат за секс секс и секс. Целта на отварањето на темата е да видам дали ств има вистинска љубов или сите си ги сфаќаат женските ко за заебанција .. само за добар провод и забава. Да знам дали да очекувам дека некој може да не сака или да си го сфатиме и ние ова со дечковците само како една добра забава...
А да и грешката во мене лично е што слепо верувам на личностите кои ми значат и правам се што можам за нив , и успат некој паметен се појавува и ме заебува...
Зависи од друштвото. Ако ти се вистински другари никогаш нема да помислат на тоа, него ќе гледаат да помогнат на некој начин. Зборам за вистински другари, а не за оние едномесечни ( ако може така да ги наречам )А,демек ако си женско знаеш повеќе да сакаш од кое било машко? Нема врска, машките мислам дека знаат да сакаат многу поискрено и посилно од женските да сакаат,само разликата е во тоа што женските се поемоционални и општо гледано женско,кога плаче за машко пред другарките тие ја тешат бла бла со еден збор сочувстуваат со неа,а кај машките (според мене) другарите би го мислеле за геј,така да мора да си чути и да си трпи во себе.
Како и да е да се вратам на темава. Да, машките знаат вистински да сакаат само што не се помалку од оние што ме тераат да помислам дека сите машки се исти.
Па затоа напишав општо гледано, а се разбира дека секаде има исклучоци.Зависи од друштвото. Ако ти се вистински другари никогаш нема да помислат на тоа, него ќе гледаат да помогнат на некој начин. Зборам за вистински другари, а не за оние едномесечни ( ако може така да ги наречам )
Ретки се случаите на вистинско другарство. Да се надоврзам на темава, како што кажа VeS, женските се многу поемоционални од машките. Доколку некое машко збори многу за љубовта обично искача ко папучар. А тоа е лошо. Ем те гледаат како нестабилна личност, ем повредено ти е егото. Затоа и можеби се мисли дека машките не знаат да сакаат. Можеби само не го искажуваат тоа. :smir:Па затоа напишав општо гледано, а се разбира дека секаде има исклучоци.