Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
кој ги има спојлерите за 475чп. нека ги постира овде.
оф топик: најдов една игра на фејсбук се вика ninja saga
http://apps.facebook.com/ninjasaga многу е слична на наруто, вкупно пуштени левели се 40 на 20 lvl има чунин тестови,можиш да одбериш 2 елементи(јас одбрав fire -thunder) можете да користите genjutsu i taijutsu.па кој сака нека навали:smir:
кој планира да ја игра хардкор да ми дај е-меил да го аднам

Еден од најдобрите чаптери досега :vozbud::vozbud::vozbud: Бем ти Данзо, види го ти него.:tv:

дечкиот вредно го чистел учиха квартот после маакрот
се гледа дека немаше ништо останато

само ми е страв да не ја заеба борбата ко што беше слуцајот со кисаме:nenene:

А уствари зошто му се толку Шарингани ? Па уште и на рака ги кладе.. Јас колку шо знам Шаринганот беше eye technique.. а не arm technique:nesvest:

А уствари зошто му се толку Шарингани ? Па уште и на рака ги кладе.. Јас колку шо знам Шаринганот беше eye technique.. а не arm technique:nesvest:

Па чекај де, ќе видиме. :pos2:
Инаку, не очекував, но ми се допадна борбата помеѓу оние двајцата и Мадара.
Искрено, конечно некој од овие клановите Абураме и Јаманака, освен Ино и Шино да видиме во акција.
Ми се допаднаа нивните тактики.
Сепак, читав на една страна споилери дека
Сакура ќе ги најде Саске и Карин и ќе ја убие на Карин, а потоа ќе се жртвува за да спаси Саске од роот иако претходно ќе се тепат и ќе покаже микс на обична со медикал чакра
но изгледа не се точни чим сега
Саске ќе се тепа со Данзо
*cry*

Па чекај де, ќе видиме. :pos2:
Инаку, не очекував, но ми се допадна борбата помеѓу оние двајцата и Мадара.
Искрено, конечно некој од овие клановите Абураме и Јаманака, освен Ино и Шино да видиме во акција.
Ми се допаднаа нивните тактики.
Сепак, читав на една страна споилери дека
Сакура ќе ги најде Саске и Карин и ќе ја убие на Карин, а потоа ќе се жртвува за да спаси Саске од роот иако претходно ќе се тепат и ќе покаже микс на обична со медикал чакра
но изгледа не се точни чим сега
Саске ќе се тепа со Данзо
*cry*
звучи интересно па и има голема веројатност дека ова може да се случи
сакура да упадне среде борба и да се случи цитираново:salut:

Мислам дека нема долго да трае борбава Сасуке-Данзо или Сакура ќе се убаци па ќе се спукаат со Карин или некако ќе избега Данзо. Иначе да прашам не се сеќавам Кисаме умре или??

Не сакам да верувам дека Сакура ќе влета....Иако тоа вероватно ќе се задеси.....ЛОЛ

Мислам дека нема долго да трае борбава Сасуке-Данзо или Сакура ќе се убаци па ќе се спукаат со Карин или некако ќе избега Данзо. Иначе да прашам не се сеќавам Кисаме умре или??
епа ко проба да го избоди bee, раикаге дојде и со брат му му ја скинаа главата:pos2:(double lariat) и на крајот кисаме рече дека биле пребрзи за него и тоа

иначе да не има пауза со мангава следната недела?

Aj pls ako moze neka mi kaze nekoj koja e razlikava pomegju naruto manga i naruto anime???:helou:

Aj pls ako moze neka mi kaze nekoj koja e razlikava pomegju naruto manga i naruto anime???:helou:
па мислам декаго имаме спомнато оваа во претходни постови но сепак ајде ште еднаш:wink:
манга претставува стрип (како загор на пример) наруто стрипот е понапред од цртаниот(т.е дојден е моментално до 476 поглавје)
аниме ти претставува самиот цртан и тој е до 139 епизода и нормално дека е поназад од стрипот
ако те интересира нешто прашај пак:salut:
btw
http://www.onemanga.com/Naruto/476/
сега ќе видиме како ќе изреагира саске со борбава со данзо,ако данзо каже нешто што маадара го скрија од саске можат да настанат пресврт на настаните

Ај да го видиме Данзо,
му избега на Сузано лесно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom