Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Од Охрид сум да.
Само не те разбрав добро, земам картица од 10е за спорска на пример, и како се кладам? На која страна треба да се регистрирам и сл?

Ќе ти дадат тие таму username и password (на картичката ќе ти пише) и ќе ти кажат на која страница да се регистрираш т.е. на www.dollaropoker.com .

ps. Ако земаш, не играј на Google Chrome, нешо зафркават. На Mozilla и Opera е тестирано.

Ќе ти дадат тие таму username и password (на картичката ќе ти пише) и ќе ти кажат на која страница да се регистрираш т.е. на www.dollaropoker.com .

ps. Ако земаш, не играј на Google Chrome, нешо зафркават. На Mozilla и Opera е тестирано.

Значит одам во Џокер купвам картица, автомацки со тоа сум регистриран на странта за кладење.. Јас само ќе треба да дојдам дома и да се логирам.. Така xD?

Од Охрид сум да.
Само не те разбрав добро, земам картица од 10е за спорска на пример, и како се кладам? На која страна треба да се регистрирам и сл?
Си купуваш картичка од Џокер (5,10,20 евра од колку сакаш) и влегуваш на www.bestpoker88.com ја гребеш картичката и ти пишува јузернејм и пасворд се логираш со тие податоци на страната и играш :)

Планирам после нова година да почнам со онлајн кладење па ај некој нека каже како одат тие бонусите по 50-100% за прв пат кога се кладиш и дали стигнуват сигурно и на кој начин...

Значит одам во Џокер купвам картица, автомацки со тоа сум регистриран на странта за кладење.. Јас само ќе треба да дојдам дома и да се логирам.. Така xD?

Да, толку. :)

Edit: Ќе ти кажат таму како. Досега беше www.bestpoker88.com, ама пред три дена мене ми рекоја на www.dollaropoker.com да се регистрирвам таму. Ќе ти кажат во Џокер најубо. :)

ps. На www.bestpoker88.com немаше спортска, сега незнам. :toe:

Сега бев во Џокер и ми викат дека не имале сега картички, нешто преправале... :S

Запознаени ли сте кога ќе се подигнат пари од нет дали се треба да се плати некој данок тука кај нас у МК . Дека слушнав нешто такво ???

Никој не знае да ти одговори дури ни УЈП појма немаат.Има некои закони али не се точно прецизирани.Пишува игри на среќа ама не пишува од на интерет и од странски земји.Демек 10% требело да се плаќа али кој да знае.Ако сакаш влези на страницата од УЈП и нема да можеш да најдеш за интернет обложување.

Запознаени ли сте кога ќе се подигнат пари од нет дали се треба да се плати некој данок тука кај нас у МК . Дека слушнав нешто такво ???

На мене вчера ми стигнаа пари од бет365. До денарче точно.

Дали има некој страна на нет каде што при самата регистација ти дава бонус пари 2,5,7 евра ?

Дали има некој страна на нет каде што при самата регистација ти дава бонус пари 2,5,7 евра ?

прво треба да ставиш па да ти даде бонус инаку така незнам..летово имаше во tip српскиот весник бонус од 5 евра со код на bet-at-home во секое списание по 5 евра но сега нема тоа беше како акција за СП.

Сега бев во Џокер и ми викат дека не имале сега картички, нешто преправале... :S

Ги преправаја АУС картиците.. нема појче такви. Сега се АОБ или АЕБ незнам точно.. инаку се е исто. Со картициве од 5,10,20 колку сакаш се игра покер, а ако сакаш можиш на доларопокер и спортска да си пушташ.

Еве ги страните кај шо можиш да влезиш сите се за истото:

www.bestpoker88.com
www.dollaropoker.com
www.redpk.com
www.aladinpk.com

Знајте ги за во случај некоја да не отвара.. :) Сите се за истите картички од џокер.

^
Значит сега готови се картичките можам да си купам :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom