- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
на bet at home пред некое време кога се кладев јас имаше 50% сега незнам каде е највеќеај некој ако знае да ми каже каде дават најголем бонус по депозит?
благодарам
на bet at home пред некое време кога се кладев јас имаше 50% сега незнам каде е највеќеај некој ако знае да ми каже каде дават најголем бонус по депозит?
благодарам
bet365.com 100% бонусај некој ако знае да ми каже каде дават најголем бонус по депозит?
благодарам
ја за 2-3 дена го верифициравДечки колку време треба да се чека на bet365 за да го верифицираат профилот? 2 пати им пуштив слики од лична карта, 10 пати на чет им пишав и сеуште не е верифициран.
пиши им на чет да ти се јават и ке те прашуваат се податоци ке потврдиш и за неколку саати ке те активираат така и на мене ми правеаДечки колку време треба да се чека на bet365 за да го верифицираат профилот? 2 пати им пуштив слики од лична карта, 10 пати на чет им пишав и сеуште не е верифициран.
Немат проблем за унибанка, ја иам виза од таму и се обложувам на бет365, а бонус без депозит курац.Да прашам за искуства со Виса Електрон од УниБанка за исплати уплати, прават некои проблеми? Знам дека не прават за од Тутунска, но тие веќе не ваделе висаелектрон.
Плус да не знае некој некоја да не има на некоа страна бонус за облжување без да направиш депозит? Онака да си прашам јас.
Тутунска не зима провизија, барем не сум осетил јас се кладам преку тутунска. Не сум сигурен дали кладилниците зимаат провизија, мислам не, ако некој зима тоа е минимално.момци гледам од поодамна не сте пишале ама да си ја пробам среќата може ке видите наскоро сакам да прашам дали зимаат банкиве провизија од тоа што ке стигне на картица или??? прашањево посебно важи за вас корисници на тутунска банка...исто да прашам дали па кладилнициве зимаат провизија ако повлечеш пари на картица?? фала унапред
Прочитај на првите 5-6 страни, таму се е објаснато.Луѓе, планирам да отворам акаунд на некоја страна.. Јас фала богу не можам пошо сум малолетен но не мора на мое име, профилот ќе биде на име од мој близок.. Е сеа кажете која е процедурата, каква сметка на банка треба да отворам, која страна ми ја препорачувате и слично...
Од Охрид си така? Во Џокер кладилницата имаш картички за покер, касино и спортска* (5e, 10e и 20e). Ко ќе сакаш да ги подигниш, едноставно само одиш повторно кладилница и му ја носиш картичката и тие ти исплаќет. Толку, ни банки, ни возраст, ни ништо.Луѓе, планирам да отворам акаунд на некоја страна.. Јас фала богу не можам пошо сум малолетен но не мора на мое име, профилот ќе биде на име од мој близок.. Е сеа кажете која е процедурата, каква сметка на банка треба да отворам, која страна ми ја препорачувате и слично...
Од Охрид сум да.Од Охрид си така? Во Џокер кладилницата имаш картички за покер, касино и спортска* (5e, 10e и 20e). Ко ќе сакаш да ги подигниш, едноставно само одиш повторно кладилница и му ја носиш картичката и тие ти исплаќет. Толку, ни банки, ни возраст, ни ништо.
*Е сега зафркнато е тоа шо е на италијански јазик и може да играш само фудбал и кошарка. А да, напоменам дека незнам дали ги даваат сите лиги, (знам дека италијанците ги даваат и до тие лигите C2/B), т.е. под сите лиги мислам тие втора лига шо се.