СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

• Креатор на темата Креатор на темата M del Mar
  • Време на започнување Време на започнување
I jas ucham vo Boris.
Grncharov e najbolje be!
Koga kje kaze: Kaj mene vo 3ta i 4ta..site odma praat nekoi faci.
I slavnoto: Na tabla!! Pishi tri 1...tri 2..tri 3..shto od ova imash vo dnevnik? :pos2:

Марицаааааааа.....не знаеше жената лекција да ни раскаже кога требаше...едно исто 100 пати ќе го каже од што нема што друго...ама си ја сакавме многу...пред крај на год. на тест викаше..деца пишувајте сега да не доаѓам во најтоплото за да полагате вие....:pos2:
канурков...ајде за двојка..која лекција ја знаеш раскажи ми ја :pos2:и пак никој ништо не знаеше и се читавме...

Марица :icon_lol: колку пати една иста лекција неколку часа по ред ни ја има предавано :vozbud: и да мислам дека заштитен знак е примерот со пенкалото :vozbud:закон е жената
Канурков, најмногу смеење паѓа кај него на час :icon_lol:

Само ако ми стаи класната утре 7 неоправдани че а сокина.

Абе сТварно утре овде ќе доаѓате да садите дрва ?:uvo:

:pos2: ова озбилно?
и сеа уште да кажат дека се обработува денот...минатиот пат така направиа -.-

Па нормално дека ќе се обработува. Терминот е сабота 17ти април.:toe:

во соопштението кое што го читаа, се напомена дека нема да се обработува...:toe:
ама борис е ова така да...:toe:
Не се обработува на државно ниво,бидејки паѓало во исти ден со денот на зеленелито,на екологијата шо ти јас знам.Еве кај нас во Охрид нема да се обрабпотува,така да колеги Скопјани,уживајте:):smir:

Баш у Понеделникот помина соопштение кажаа дека нема да се обработува денов...:smir:

ги поебале... прва и втора година ги носеле на садење а трета и четврта чистеле у школо :)
среќа си отидов на кафе , класната ми рече : паметно :smir:
иначе 4та сум у борис

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom