СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

• Креатор на темата Креатор на темата M del Mar
  • Време на започнување Време на започнување
Да живее НЕСТОРОВСКА ВИОЛЕТА И НЕЈЗИНАТА ЦРВЕНА КОСА И ПРЕФИНЕТИОТ СТИЛ НА ОБЛАКАЊЕ!

Пишете деца ЧетРИ ,ЧетРи еден... И со тоа плавите,розевите дреч бои у пичку матер е..

Мирче собира шлајм си плука по ходник,се драпа пред професорки :pos2: Све легенди :)

Јас учам во Борис и сум економски смер сеа ќе бидам 2 год ,ај некој нека ме информира за новите предмети и нешто за професорите со ги предаваат тие предмети инаку класна ми е Олгица по историја
--- надополнето: Jun 13, 2011 11:30 AM ---
А да и нешто за Данче физичкоо ;////

Јас ќе бидам сега прва во Борис..Дај кажете од прилика која ќе ми биде класна и какви се професориве..И од прилика кој дел од август се резултатите за кој клас си..Фала .. :vozbud:

Јас ќе бидам сега прва во Борис..Дај кажете од прилика која ќе ми биде класна и какви се професориве..И од прилика кој дел од август се резултатите за кој клас си..Фала .. :vozbud:

Има секакви професори-од најдобри до најлоши. Тања Бораст(деловно во 2-ра год, и организација во 4-та год.), Рајна Шопова(македонски), Маја Ужевска (пракса 3-та год.и менаџмент 4-та год.), Данка МАкревска (сметководство 2-ра и 3-та год.), Ирена Стрејкич (англиски), Оливера (математика), Даниела (физичко), Палчевска (статистика во 3-та год. и сметководство во 2-ра и 3-та год. (добра е ама малку е строга)) ....

Јас учам во Борис и сум економски смер сеа ќе бидам 2 год ,ај некој нека ме информира за новите предмети и нешто за професорите со ги предаваат тие предмети инаку класна ми е Олгица по историја
--- надополнето: Jun 13, 2011 11:30 AM ---
А да и нешто за Данче физичкоо ;////
И мене ми беше класна прва и втора, подобра од неа - здравје :)
Втора година е најлесна, a 3та.. o_O

И мене ми беше класна прва и втора, подобра од неа - здравје :)
Втора година е најлесна, a 3та.. o_O

А пак четврта да не ти зборам. Фала богу ние добро поминавме. Рилкова си отиде во пензија (ни предаваше само 1 недела) и Шуклева (менаџмент) си отиде.
Демек 4-та најлесна , ви попуштаат поради матурата, НЕМА ВРСКА

А пак четврта да не ти зборам. Фала богу ние добро поминавме. Рилкова си отиде во пензија (ни предаваше само 1 недела) и Шуклева (менаџмент) си отиде.
Демек 4-та најлесна , ви попуштаат поради матурата, НЕМА ВРСКА
ќе му ја мислам во мај-јуни, екскурзија имаме уште малку :sneaky:

И јас сум прва во Борис и Оливера ќе ни биде,али уште не сме имале час со неа..како ти изгледа?добра е?:unsure:

Завршив во Борис и дефинитивно можам да кажам дека е доста зае*ано, ама се зависи во каков клас ќе се паднеш. Пошто мене дури ни професорите не ме зафркавале како што ме зафркнал класот. Иначе најјак професор е Грнчаров со тој негов џемпер, износени фармерки и кожна јакна. Абе тој човек ни се мења ни старее, дефинитивно му фали некоја даска, но баш поради тоа бил, е, и ќе остане ЛЕГЕНДА!!

Завршив во Борис и дефинитивно можам да кажам дека е доста зае*ано, ама се зависи во каков клас ќе се паднеш. Пошто мене дури ни професорите не ме зафркавале како што ме зафркнал класот. Иначе најјак професор е Грнчаров со тој негов џемпер, износени фармерки и кожна јакна. Абе тој човек ни се мења ни старее, дефинитивно му фали некоја даска, но баш поради тоа бил, е, и ќе остане ЛЕГЕНДА!!

Кои професори ти беа? иначе и јас сакав да ми биде Грнчаров,зошто слушам дека бил супер али ми се падна некоја Миланова

Абе не ги слушај другите што викаат за Грнчаров, човекот си е супер, малку специфичен :) ама има неколку правила што треба да се знаат кај него и се ќе биде во ред. Прво ако си машко немој ни да помислиш да дојдеш во школо со брада долга коса искинати фармерки и шорц. Ако си женски ПИРС НИКАКО а не сакак ни нападна шминка и големи менѓуши и разголена облека. А за Миланова имам само слушано и тоа разни муабети, така да со сигурност не можам да ти кажам каква е. А за 4 години ми предавале многу професори и најискрено презимињата моментално не ми текнуваат. Ќе ти кажам само некој што моментално ми текнуваат; Пример ирена стреќич- англиски, срце жена, можеби нема да научиш англиски многу многу, за разлика од Душица кај која ќе се окозиш ама ќе научиш. Радмила Куцуловска предава правни предмети и исто така е добра, Канурков- правни предмети, он често отсуствува а ако имате прв или последен час кај него редовно ќе ве пушта или уопште нема да доаѓа. Лила Дамевска мене ми предавасе економија и ми ја извади душата не бара многу ама ние како клас ја лутевме па не зема сите на пик и ни ја исцица душата.Фетка физичко- за кој како, мене ме сакаше па лесно си поминував кај неа а и на крај секогаш попушта.Горан4о- бизнис уфффф кај него е добро да си машко и да сакаш фудбал и ловење.Јанчевска- уффф канцелариСко работење- многу бара, ептен...Трајанка Антоновска македонски- за неа незнам, не е лоша ама не попушта за оцени,, Ленче Кузманова- верува во утопија дека светот е перфектен дека сите закони се почитуваат, а и мрази кога и противречат, ама супер предава и кога и да ти треба помош ќе ти помогне. Да не се заборави СТЕВО ДОНЕВ ЛЕГЕНДА стета сто отиде во пензија , предавасе историја, сега има некој нов, за него незнам многу.

Владо не е лош за оцени и онака испрашува 10 лекции од кои треба да кажеш 3 реченици. Али е убер досаден со глупости и небитни работи(таблата да биде средена, клупите да бидат у ред наместени :tapp:), посебно ако си машко. Во четврта секој час бевме сите машки на табла и цело време домашни пишувавме, место кец да стаи и да не замара.

Дамевска мене ми беше класна и како и повеќето професори што се од поодамна таму си е научена да си игра курташак, еднаш доаѓа еднаш не, лекции се рипаат и куп други глуопсти. Ленче мислам е најдобра професорка таму секогаш гледаше да ти излезе во пресрет и да научиш нешто па и некогаш да незнаеш ќе ти попушти ако научиш следен пат.

И дај нека ги сликне некој другарките две Ниновска и Анета да ги видиме до кај се со милферството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom