- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Остај, не навлегувај...Хаха темава мислам дека е за во канта... Како може да напишеш што е Исус Христос и одоздола поткрепено со докази..
Како прво сигурен доказ нема.. Библијата не се знае од кој е напишана а во неа има и многу нереални работи..
како второ најдимити доказ како земјата настанала?
Мислам сосема смотани работи пишувате.. Секој верува во господ без разлика како е наречен,или за која религија станува збор.. Но да не навлегувам повеќе не ми се свиѓа темава..
--- надополнето ---
А да ставиш некој знак за интерпукција? Некоја точка ваму и таму, запирка...ako sakas da komentiras za islamot podprocitaj malce a ako ne nemora i ti samo citajsi ko mene jas ne sum dovolno zapoznaet so hristijanstvoto i ne pisam nekoi lagi so mi padnale na pamet istoto go ocekuvam od tebe dokolku imas nekoi fakti dokazi poveli
--- надополнето ---
Ако не си запознаен со христијанството, од каде знаеш дека она што го напишав е лага?ako sakas da komentiras za islamot podprocitaj malce a ako ne nemora i ti samo citajsi ko mene jas ne sum dovolno zapoznaet so hristijanstvoto i ne pisam nekoi lagi so mi padnale na pamet istoto go ocekuvam od tebe dokolku imas nekoi fakti dokazi poveli