Челзи - Ливерпул 04.10.09

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење за конечниот епилог ?

• Победа на Челзи

Гласови: 64 53,8%
  • Победа на Ливерпул

Гласови: 31 26,1%
  • Нерешено

Гласови: 24 20,2%

• Вкупно гласачи
    119
Статус
Затворена за нови мислења.
Наместо долг пост:

tadaam.jpg

и така... позз до лузерпул.

Што прават навивачите на Ливерпул откако ќе ја освојат Премиер лигата???

...го гасат плејстејшнот...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Честитки за Челски повеќе од заслужена победа...само криво ми е што јунајтед вчера така бугарски се извлече...изгледа затоа го купија Димче Бербатов :nesvest:
istoto vie go praite LS ko ke osvoite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Секогаш кога играат челзи и ливерпул неможеме да гледаме многу интересен натпревар...многу има тактизирање..

Натпреваров во кратки црти:
-Сосема заслужена победа на СИНИТЕ
-Сините ги надиграа Ливерпул во секој поглед
-Натревар кој не изобилуваше со некоја возбуда за неутралните гледачи
-И двете екипи играа затворено се додека не постигна челзи гол,па тогаш се отвори ливерпул,и примија уште еден гол
-Што е најбитно од мечов,Челзи ги зема 3-те бода,и се искачи на врвот на табелата...
-Шоуто продолжува наредното коло на Енфилд...
:tv:

pa oni barem imaat :pos2:so da kaze celzi koj postoi od 2005 navaka ahahaha stvarno sramota za Liverpool od takov tim da izgubat :pos2:
Јебига, се дури Ливерпул се „јача“ на славната историја, а Челзи прикажува настапи како денеска, верувај сите сме среќни, и фанојте на Челзи, и фанојте на Ливерпул, а богами и многу останати. :pos2:

pa oni barem imaat :pos2:so da kaze celzi koj postoi od 2005 navaka ahahaha stvarno sramota za Liverpool od takov tim da izgubat :pos2:

Ооо нубу еден!
Челси постои од 1905 година,а ако си неписмен а си,тогаш не коментирај.
А,претпоставувам дека си фан на Лузерпул..
Имам да ти кажам два вица..

-Си бил еден Дрогба и ги праел мајмуни Карагер и Шкртел.
-Си биле Анелка и Малуда...:pipi:

Леле комедија се последниве, 2-3 поста :)
:vozbud::kez::pos2:

озбилно бе дека од 2005 постојат хмммм чудно дека ги имам гледано и пред тоа. А то шо луверпул имаат историја незнам шо би им служело толку кога 20 добри години титула немаат во Премиер Лига а и годинава се на добар пат да останат без титула со 3 порази а тој Челзи шо постојал од 2005 е моментално 1 (шо неморат да значи дека ќе остани) со 1 загуба

Ооо нубу еден!
Челси постои од 1905 година,а ако си неписмен а си,тогаш не коментирај.
А,претпоставувам дека си фан на Лузерпул..
Имам да ти кажам два вица..

-Си бил еден Дрогба и ги праел мајмуни Карагер и Шкртел.
-Си биле Анелка и Малуда...:pipi:
so e be nepismen pa ne postoea ako postoe ke gi gledavme ke osvojuvaa tituli liverpool barem LS zema so slabacki tim a Chelsea dzabe im e sve vestacki tim kreiran od 2004 so doaganjeto na Abramovich

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom