Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во поглед на тоа...како на фејсбук ако немаат компјутер??:uvo:Можеа да се потрудат да издејствуаат едни предвремени избори, вака ништо не праиме.
Иначе, тие што плачат по компјутер на фејсбук се 7,279 друши, 7.279 млади луѓе се тоа без компјутер, живеат затупени без пристап на интернет и тотално излирани од светските текови!!!
Имаме интернет кафе во селово нашево поглед на тоа...како на фејсбук ако немаат компјутер??:uvo:
Ирелевантно е дали имаат луѓето компјутери или не.
Доколку владата пред секои избори воведува такво правило, на населението ќе му изгледа тоа бааги симптоматично. Или давај на сите апсолвенти ваучери, или на никој. Или ќе им дадат пак пред наредни избори?
Ефтин популизам...
се собраа 100души паралелки добија ...
се собраа студентите албански енциклопедијата ќе ја поништат ..
се собраа 2001 уставот ни го сменија ...
ќе се соберат и за грбот ќе ни го начукаат ...
а ние ќе продолжиме да си се плукаме меѓу себе ....
шо народ ќе бевме ц ц ц
Колку само имаш право.Ама они си се поддржуваат.Вчера кога се собраа 50тина души за енциклопедијата урлаа, викаа и се дереа сите до еден.Студентите на протестиве два три пати викнаа а повеќето време си пушеа цигарчиња, си правеа муабет, се кезеа ко зелени...Ко сите на прошетка да си дошле.Срам да им е на оние апсолвенти што не дојдоа зошто не им се стои, не им се пешачи или им се иде дома.Срамота!
Колку само имаш право.Ама они си се поддржуваат.Вчера кога се собраа 50тина души за енциклопедијата урлаа, викаа и се дереа сите до еден.Студентите на протестиве два три пати викнаа а повеќето време си пушеа цигарчиња, си правеа муабет, се кезеа ко зелени...Ко сите на прошетка да си дошле.Срам да им е на оние апсолвенти што не дојдоа зошто не им се стои, не им се пешачи или им се иде дома.Срамота!
Novi izbori, ama i to dzabe, bidejki istite govna pak se na izbiirackite spisoci za kandidati!
јасно ми е мене ... не заборавам ништо ...
само ми се гади од менталитето кој го имаме ...
да му умре на комшијата козата![]()
Така бе мачоре, ама јеботе, ме нервира комунистичкиот фазон на размишљање...јеботе, наредно од ваков начин е да очекувам протест пошо Серпико имал два компјутера а Петко нема ниту еден, па да му дадам јас еден....
Сум работел за два компјутери во мојов живот, и двата сум си ги заработил. Никој не ми ги поклонил. Како сум можел, сум можел. Не е многу, ама е ќеифско. И сега, кога ќе видам деца кои сакаат готованство...или ајде, поискрено, сакаат еднаков третман, ајде да им предложам да протестираме ретроактивно за распределбата на земјиштето во 13 век....
Да за младинска активност, не за погрешен начин на сетирање на мозочињата. Им посакувам успех, им посакувам ваучери, им посакувам чекови на 100.000 евра на сите. Ама, ако не се подесат правилно, се ќе изгубат...