Wolver1nE
Ај лав пуси
- Член од
- 31 јануари 2008
- Мислења
- 528
- Поени од реакции
- 46
Види друже не знам што се дешава позади кулиси али за танго се потребни двајца а за оро тројца.
Секој настан и причините за него може да се толкува на повеќе начини а богами редовно се толкува еднонасочно .
Факт: георгиевски се офајди тогаш бајаги од војната окта и остали мучки
Факт : груевски беше во тогашанта влада како министер за економија (или финансии ен памтам)што значи не баш невин
Факт: Георгиевски од Голем Македонец премина во Голем бугарин
Факт; сите овие горенаведени личности се или биле дел од партијата Вмро
Факт ; да полсе црвенковски дојде на власт
Факт: Албанската Мафија тогаш се офајди од шверцот и доби свои претставници во владата на рм
Факт: повеќето злосторници од страната на она покасно се испоставуваат како дел од криминални групи
Факт:имаше набавки од кои се офајдија бајаги луѓе на вмро тогаш
Сеа некако мене ми звучи дека ова е оро на бране, гвујо и некој нов албански ослободувач
heldrih брате б.ц. не е супермен истото важи и за елф 13 , мора помош и од овдешниве сиромашни самошто дојдени политчари не за друго за некој динар кутрите они ....
Дај не бидете толку слепи жити мене
Не е политика за секого

Груевски како министер за финансии направи такви потези што да не беше тој денес немаше да постои државава. Ама прочитај малце пред да се праиш паметна на форумов.
Војната ја искористи Љубчо за негови цели но сепак ја бранеше државата(не го оправдувам што украл). Бранко ја однесе Македонија во таква дупка што никогаш мислам дека нема да излезе. Албанциве се толку школувани што неможе сами да направат војна, имаа лидер болен од психичка болест, Бранко беше тој кој ја направи војната и од кога дојде на власт целата мафија со шиптариве ја направи ги збогати многу, тие беа голи и боси кога дојдоја од косово овде. Значи проблем не се украдените пари од Љубчо нити Груевски по твое кажано што украл туку целиот проблем е е*аниот Б.Ц.