ТРБА МНОГУ ЛЕБ ДА СЕ ИЗЕДИ ЗА НА ДРУГ ДА МУ СОЛИШ ПАМЕТ
Една американска мисионерка ми кажува дека кај нив постојано доаѓаат луѓе и прашуваат колку пари ќе добијат доколку станат протестанти. Некои од овие доброволци за протестантската вера, веќе неколку пати биле и римокатолици. Прашав еден човек на која раса и припаѓа.
Ми пишуваш постови, кои не не можам да ги фатам на радат на моите афинитети? Што е работата? Да се каже нешто, последен пост да е твој или кој кур муабет дрвиш?
Можам да ти продавам УМ, ама немаш толку пари да го купиш!
Dajte be, se fativte za Kirijazofci. da ne e devijacija od familija Emil Kirijas, pederot, glavesinata na mladite svetski liberaldemokrati?
Тој е! Исто имаат Либералдемократите и еден друг албанец, кој ми се допадна, типот на рамо ќе ги носи и Тончи Милошовски и Паторок Груевски и Ивица Боцевски, само ќе ми простиш му го забораив името.
Глупости на квадрат.
Во Струмица нема протестанти освен во некои села кои се наоѓаат на Беласица.
Некои историски извор?
Можеби не се ни случиле, затоа.
Што има пронајдено во тие ископини?
Кога е работено на тој археолошки локалитет?
Кој бил раководител на тој проект?
Со кои истражувања дојдовте до тој заклучок?
Најверојатно по потекло бил...
Дргуго ќе беше да пишуваше бил по потекло албанец, така да за историска личност со неутврден единтитет неможеме да го препишуваме како културно наслетство на некој народ.
Добро што тропаш глупости, што е работата, глуп си? Не ти работат мозокот, не си ги испил апојте, што е работата?
Види само како изгледа пост на еден идиот кој по привилегија на Либерализмот и Плурализмот застанал пред тастатура и јаде вакви гомненици.
Во Струмица нема протестанти освен во некои села кои се наоѓаат на Беласица.
Кој идиотски пост го пишуе!
И додека ти не ми дојсиш доказ мене дека Гропа не бил албанец, тој ќе си остане Албанац. Разбра или не! На сите тука по десет пати ќе ви постирам документи, ќе ви пафкам мадиња.
Ајт, мрш.