Можеби не е директен одговор, но е некаков одговор: Гледај ги документарните филнови Ancient Aliens, или прочитај ја книгата на Ерик фон Деникен - Кочиите на Боговите (Erich von Däniken - Chariots of the Gods)Сакам да знам се што знаат официјалните лица (од НАСА или било кои други), дали не имаат посетувано досега вонземјани? Значи не нагаѓања, претпоставки и сл, туку стрикно ако има некој на планетава кој со сигурност знае, е тоа и јас сакам да го знам.:wink:
Знам неколку парови така што иделе уште од средно и завршиле со брак. Дури едни има што од 1 година средно се заедно. Не викам дека и мене треба истото да ми се случи али досега не сум почуствувал со никоја такво нешто. Некако осеќам дека е правата за мене. Е сеа може грешам али времето ќе покажеЈас ќе ти кажам дека имаш 17 години... и прерано ти е за вистинската.
Ако е таа вистинската... ќе те најде по 3-4 години пак и ќе бидите заедно.
Прочитај ја "Тајната на Бакарната Книга" :smir: многу уба книга, а Грците нека пукнат! :smir:еее.. каде е гробот на ацко македонски де? а а? каде е? ај кажувајте да им покажеме на грчиштава гнасни...
да видат македонски дали е или грчки...
педеришта.... они нас грк бил...