Табела , распоред на натпреварите стрелци на голови на http://fcborec.com .Двете страни јас ги ажурирам. Контакт fcborec@yahoo.com
Да не имаш испуштено две екипи тука ??? т.е Фаланга - ПодмочаниОхрид Лоте - Фаланга 9-1
Вардино - Караорман 2-0
1. Караорман 49
2. Охрид Лоте 44 (утакмица помалце)
Браво за Вардино шо знаат дека "немаат" шанси за втора лига, и пак, не ја продадоја утакмицата. Сабота играме со Мирче Ацев гости. Таму ако победиме, супер ќе е. Додека Караорман игрет со слаба екипа, незнам баш како се викаја, не би требало да имаат проблеми за да ги земет трите бода...
Се поинтересно и поинтересно станува!
ОХРИД ЛОТЕ – ФАЛАНГА 9-1
ФЉАМУРТАРИ – М.АЦЕВ 2-0
ДОБРУШЕВО – РАБОТНИК 4-2
КРАВАРИ – МЛАДОСТ 6-2
ВЕЛЕШТА – П. ГУЛИ 1-0
ВАРДИНО – КАРАОРМАН 2-0
ПРЕСПА – КОРАБИ 2-1
СЛОБОДНИ ПОДМОЧАНИ И ПОРЕЧЕ
ИДНО КОЛО
21,Коло 03,04,2010 г. САБОТА 16,00 ч.
КОРАБИ ВАРДИНО
КАРАОРМАН – ПОРЕЧЕ
П.ГУЛИ – КРАВАРИ
МЛАДОСТ – ДОБРУШЕВО
РАБОТНИК – ФЉАМУРТАРИ
М.АЦЕВ – ОХРИД ЛОТЕ
ПОРЕЧЕ – ВАРДИНО
СЛОБОДНИ ПРЕСПА И ВЕЛЕШТА
превземено од: http://ofs-ohrid.blog.mk/
Nemoj da se nerviras :back: Tuka sme nie ke ve zamenime :kesa:Волково-Славија 2-0. Чао втора лиго. Нормално утакмица добиена со ќутек, купени судии и слично. Ахх како ќе ми дојдат идна сезона во Пржино... :zlo::nerv:
a lisice kolku pobedi?Nemoj da se nerviras :back: Tuka sme nie ke ve zamenime :kesa:
Брат несакам сега да се вреѓаме по теми али ајде ќе се обидам некако да ти објаснам, пошто гледам дека не си баш упатен во Македонскиов фудбал. Како да не знаеш како стојат работите во трета лига? Имаш две екипи кај кои ако не платиш нема шанси, ама никакви шанси да победиш. И Реал да дојде кај Шкендија Арачиново и кај Беса од Слупчане нема шанси да победи! Кога игравме со Беса после војната од публика влагаа луѓе и го држеа нашиот голман а овие си даваа голови. Ете на тоа дереџе ниу е дојден фудбалот. Така да тие утакмици си ги плативме ние, исто како и вас, освен што во Арачиново изгубивте поради тоа што вашиот газда на времето застрела еден Арачиновец:smir:premnogu gi uvelicuvas rabotive i fantaziras.. Lisice i Slavija imaat iskusni igraci i ne bi podlegnale na decana so igraat vo SSK ili Justinijan.. e sea mestenja ima segde duri i po jakive ligi niz evropa a da ne praime muabet ovde , sve e toa normalno veke za nasiov fudbal samo sto toa se pravi mnogu retko posto ima sankcii za site tie namestaljki,sve te razbiram ali nekoj da im dava pari na igracite na Volkovo ili na Dracevo za da ve tepaat vas.. e toa vise nema smisla ali ic.. znam za sto se raboti, znam kakov e statusot na Lisice, i mozam samo da ti kazam od tie takvi carsiski muabeti ko tvoite se sirat gluposti.. ako IMAS DOKAZI deka e mesteno celo prvenstvo, idi izlozi fino lepo vo FFM i neka gi suspendiraat Lisice ili bilo koj klub sto mesti utakmici.(sea ke ispadne deka Lisice i FFM go potkupilo) :pos2:
Site samo taka vikate a nemate nieden dokaz deka stvarno e namesteno, taka da dzabe vi se tie muabeti.. za mene se carsiski i nemaat blage veze.. bevte prvo mesto celo vreme, sea pocnavte da gubite i ajde odma Lisice mesti.. a dodeka bevte prvo mesto nikoj nisto ne vi rece.. kako sto gledam jas sum edinstven prestavnik na lisice na forumov, dali negde me slusnavte da ve plukam so takvi zborovi deka ste mestele utakmici?
А ти мислиш дека тоа што го пишува во правцилниците се остварува??? Па овие од ФФМ, ни на табелата не ја знаат во трета лига, па камоли да се замараат со местње. Пред неколку години во апла наместена утакмица делегат беше овој Струмичанецот Делчо Јакимовски, и нормално се вклопи во сивилото, иако е демек еден од најистакнатите судии кај нас. Нема тука што, кој има побоксерски наредена екипа, и кој има повеќе средства парични тој ќе си влезе :smir:убаво ти реков бе брат, чим си толку сигурен што не фатите да отидете во ФФМ и фино лепо мавнете тужба против лисиче дека мести утакмици и прави далавери ??????? убаво реков дека сум противник на такви гомна од видот на местење утакмици, потплатување туѓи играчи, судии и слично затоа и ти го зборам ова, Мандар нафта не пие не е од вчера во фудбалот, знае како треба да постапи. за све има лек не се секирај, не е ова 2000 година па навијачите да испаѓаат у терен да го држат голманот. симни макфудбал списанието што е на официјалната страна на ффм и ќе видиш какви казни добиваат и клубовите и играчите...нарочито судиите кои трчаат по пари да украдат од некој клуб..
како што приметуваш не зборам ништо да те навредам и не го бранам лисиче, јас сум човек со добра воља, и сакам секогаш да помогнам и кога треба и кога не треба... ако мислиш дека нема да помогне тоа, иди убаво ти реков симни го списанието од страната на ФФМ и ќе видиш заради приговор врз судијата, вреѓање играчот доби казна од 500 а клубот од 2500 евра.. а замисли за местење утакмица што би се десило?