Најдобар настап во живо?

Погледнете и ќе сватите:)
Убедливо најдобар настап

Гледам дека не мора да е вокалист во прашање, па јас како мој најнај лајв настап на кој имам приствувано е настапот на Пол ван Дајк, одржан во Софија годинава. Додека сум жив нема да ги заборавам тие 3 часови .... :vozbud::vozbud::vozbud:

Камо среќа уште некоја ваква (барем приближно) добра журка да се повтори ..

Vo 1970 -71 godina, sega ne se sekavam bas tocno koga, TV Zagreb kupi i prikaza edna nekolku casovna kompilacija na poznatiot TV Show serial " This is Tom Jones",(voditel beshe poznatiot Oliver Mlakar) so live izvedbi na Tom Jones; edni od najvpecatlivi bea live izvedbite na poznatite hitovi na Picket i Redding, Land of 1000 dances i Hard To Handle, koj mu go donesoa na Tom Jones komplimentot "edinstven bel peac koj moze da ispee soul kako crnite peaci"; osven toa Jones prikaza i fantasticen danc, stepuvase na kabelot od mikrofonot... vo verzijata na TV show na TV Zagreb imashe i rariteti, mnogu od niv ostanaa mozebi izgubeni, kako n.pr. negovata edinstvena izvedba na hotot "Walk on by" ; jas togas go snimiv celiot show na magnetofon, no ja izgubiv podocna lentata..
Tom Jones - Land of 1,000 Dances
TOM JONES - Hard to Handle .. za zal ne e dostapno videoto, samo sound od Live izvedbata..

никад у живот се неам вака наежено..

Според мене еден од најдобрите изведувачи во живо.И за атмосфера и за све :)

за мене

не е познат ама едено днајдоберите настапи во живо кој ме оставиле без здив!

watch

пошо гледам треба да пишиме за концерти на кој шо сме присустувале , ќе го издвојам концертот на „Кад би био Бијело Дугме“ , 4 април 2008 година , хала Тиволи, Љубљана ... Ален , Тифа и царот Бебек , неверојатно

Уффффф на врвот е неприкосновениот и легендариниот...

Сигурно знате што стои зад концертов во историјата?

Исто така погледнете го и настапот на Хајд Парк во Лондон, Live8.

lEGIJATA - MKC... NAJBOLJE! LUDILOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

пошо гледам треба да пишиме за концерти на кој шо сме присустувале , ќе го издвојам концертот на „Кад би био Бијело Дугме“ , 4 април 2008 година , хала Тиволи, Љубљана ... Ален , Тифа и царот Бебек , неверојатно

длабоко извинување ... на 5 април беше концертот :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom