Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го мојот фаворит.

Макар што тука некаде се и таа што пееше Кабаре од Лиза Минели, дечкото со My way и Рихаб од Ријана

Комбото од гајда и беат бокс беше фантастично. Се роди нов жанр на балканот gzz.

П.С. Сите беа прекрасни, браво!:helou:

Девојката во мојот претходен пост, одма би ја женел :) :drk:

Значи нашиве нетпреварувачи се како од дожд истопени..кај ги најдоа:pop:кој од кој..

USB . . . :aplauz: USB . . . :aplauz:. . . :tv: . . . Definitivno bea moi favorite steta sto ne otidoa ponatamu . :uvo:

Ponatamu odat onaa Sandra ( srpskata Suzan Bojl ), na koja publikata celo vreme i vikase uuuuaa :baeh:, i Pileri ( trite deca, koi svirea 2 na violina i harmonika ) . Inaku publikata bese za USB, celo vreme za niv navivaa . :wink:

Преска имаше некоја песна нешто во емисијата JUMP JUMP го знае ли некој авторот или вистинскиот наслов на песната?

Леле колку само не ми свиде таа Сандра (или како и да е). Имаше просечен настап и ништо повеќе од тоа. Ама жирито запалено од успесите на Сузан Бојл (не сфаќајќи дека ова е Балкан и дека овде таквите не успеваат) а рака на срце имаше и очајна песна, реши дека мора да и се даде шанса. Девојчето и УСБ беа многу подобри од неа.
Ме разочара Андреа која пееше далеку послабо отколку првиот пат кога ја испеа "Бато".
Инаку не знам што ми требаше да се излажам да гледам. Таа коментаторката од А1 нема осет за ништо:nerv:. Жирито коментира а таа си тера филмови и не масира со тоа како и таа мислела идентично. Кого го интересира нејзиното мислење? Веќе кога решиле да даваат српско шоу, тогаш барем нека остават да слушнеме што зборуваат.
Бтв. Бидејќи не пратам редовно може некој да ми каже што се случи со Марија Лазиќ? Влезена е во финале, допрва треба да настапува или ...?

Бтв. Бидејќи не пратам редовно може некој да ми каже што се случи со Марија Лазиќ? Влезена е во финале, допрва треба да настапува или ...?

Ова беше прво полуфинале, така да сигурно треба допрва да настапува . :wink:

Водителкава е за грев. Глупачата си коментира што ќе и дојде на памет додека жирито зборува.:uvo:

Срценце тоа девојчето како гледаше кога и рекоа дека не иде понатаму:(
Не ми се допадна таа Сандра, а па тие УСБ знаат нешто ново да спремат? Мене ми се виде само како многу навивачи да имаат, цело друштво си го донеле:toe:

Јована заслужи да иде понатаму, колку добро ја испеа оваа стара македонска песна. :smir:

Мене ме разочара Андреа, многу тапа песна, ама како и да е, ја зимам за жена. :pos:

Секоја чест за Марко. Еден аптекар помалку, еден оперски пејач повеќе. :tv:

Наредна недела стриптиз! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom