Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам 3 таленти, 1 идол и нечива ѕвезда.Сака некој да се мењаме за едно празно Princo?

Не е за нашево шоу ама морав да ги постирам.
Лани украинците ја имаа прекрасната девојка која црташе со песок, а годинава погледнете ги маливе ангелчиња. Леле прекрасни се :trepka:

Лани украинците ја имаа прекрасната девојка која црташе со песок, а годинава погледнете ги маливе ангелчиња. Леле прекрасни се :trepka:

2:16, 2:45 Човеков неможе да се изначуди како шо неможам да се изначудам ни јас !!! сонциња се жими се!!! ја од овие точки ни една нема да успеам да направам којзнае колку коски ке скршам... у секој случај ОДЛИЧНИ СЕ !!!

OMG:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
дали е ова вистина шо го видов? :toe:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Од досегашниве кандидати фаворит ми е Марија Лазич, мислам дека песниве ги испеа подобро од оргиналот

Абе добар е, доби едно "да". Тоа е за него успех:)
Оооо..., само колку беше разочаран што не му дозволија да продолжи:nesum:
Но, искрена да бидам најмногу ме изнервираа водителите како се исмејаваа на него.Тоа и не е баш некој професионализам за водител на телевизија:toe:

Од досегашниве кандидати фаворит ми е Марија Лазич, мислам дека песниве ги испеа подобро од оргиналот

Каков глас има девојчево тоа е чудо. Баш ја симнав втората песна да споредам и можам да кажам дека навистина ја пее подобро од оригиналот. Ги има сите предуслови да стане ѕвезда.

Може некој да ми ја најде типката со црвеното фустанче и црвените старки пееше песна од 70ти фантастична беше :vozbud:

Академијата за Боречки вештини ЗА НЕД ДО од Битола пред два месеци учествуваше на Талент шоуто во Белград -ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ. Тоа е талент шоу од светско ниво, каде што натпреварувачите се избираат по прат на жири комисија. Членовите од Академијата настапија со изведување на екстремни точки и продолжуваат во следниот круг кој ги очекува наскоро... http://za-ned-do.com.mk/

Се можам да разберам ама вакви водители како овие двајца:pishtoldzПа капак и Натали:ija:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom