PES 6 Светско Првенство

Ф

ФорцаМилан

Гостин
овој турнир ќе се одржи коа ке се соберат 16 души...затоа јас и реддевил4евер ќе праиме една офанзива да соберме 16 души,ако може и вие помагајте,прашувајте кои се заинтересирани да играат пак пес6,да ја оживееме играва...поздрав :smir:
Рачунај ме и мене знаеш дека ке играм само треба да дојде нов месец и да ја симнам играта...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
И ја играм!! само кажете дали треба да се пријавиме одпоново или да ја продужиме таа листата што е почната!!

1.ManUtdChampions - England
2.RAUL-Norway
3.Slock - Argentina
4.Tetova-Holand
5.Milos_ManUtd - Spain
6.OrrCee - Brazil
7.reddevil4ever - France
8. Gogi-ManUtd - Portugal
9.DarkAngel_Sk - Italy

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
а може ли да знам кога ке почниме да играеме?

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
И далиииии???? Конечно малку да зивне темава...ајде јас предлагам од почеток да почнеме со пријавувањето...а ако не нека си остане вака ако е од почеток еве
1.ОррЦее-Вразил

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
И далиииии???? Конечно малку да зивне темава...ајде јас предлагам од почеток да почнеме со пријавувањето...а ако не нека си остане вака ако е од почеток еве
1.ОррЦее-Вразил
нема потреба од почеток,ќе си продолжи од таму кај што треба...избери си држава ти,бразил е зафатена,од почеток јас ја избрав...незнам од каде сега ти :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
1.forzza 22 - Brazil
2.ManUtdChampions - England
3.RAUL-Norway
4.Slock - Argentina
5.Tetova-Holand
6.Milos_ManUtd - Spain
7.OrrCee - ?????
8.reddevil4ever - France
9. Gogi-ManUtd - Portugal
10.DarkAngel_Sk - Italy

Орце бразил се зафатен уште од поодамна,не си видел веројатно :smir:

Инаку победникот на турнирот добива зеленко од сите учесници на турнирот!!!Се согласувате? :smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Инаку победникот на турнирот добива зеленко од сите учесници на турнирот!!!Се согласувате? :smir:
Ne e problem za nekoj da dobie zelenko, najprvin povazno e da se sobereme, i povtorno kako porano da zaigrame . :wink:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ако не се пријави никој друг овие денови еве ви еден мој предлог!! Да се направат две групи со по 5 луге секој ке игра со секого и тој шо ке биде последен испага а тие 4 идат понатаму у осмина финале така што ке се вкрстат од гупа А со група Б ке се прај ждрепка и така се до финале да се иде!! Ако не ви се свига слободно одбиете!!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ако не се пријави никој друг овие денови еве ви еден мој предлог!! Да се направат две групи со по 5 луге секој ке игра со секого и тој шо ке биде последен испага а тие 4 идат понатаму у осмина финале така што ке се вкрстат од гупа А со група Б ке се прај ждрепка и така се до финале да се иде!! Ако не ви се свига слободно одбиете!!
ќе се договориме братче,ја повеќе сум за директно нокаут фаза али има рок до недела.ако случајно до петок се пријават 16..ќе почнеме одма од понеделник другата недела :)
бтв..ФорзаМилан нема нет ми кажа да го пријавам со Шведска,остануваат уште 5 места :smir:

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Aiii Fala Bogu... 8-mo svetsko Cudo! Ajde Sobirajte se... Neka se Vrati stariot DUH ! :)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Ова ќе е Мој Трофеј :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: , hhh :)

:arshavin::arshavin::arshavin::arshavin::arshavin::arshavin:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
1.forzza 22 - Brazil
2.ManUtdChampions - England
3.RAUL-Norway
4.Slock - Argentina
5.Tetova-Holand
6.Milos_ManUtd - Spain
7.OrrCee - ?????
8.reddevil4ever - France
9. Gogi-ManUtd - Portugal
10.DarkAngel_Sk - Italy

Извинете моја грешка...епа тогаш Германија

Kajgana Shop

На врв Bottom