- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Кој денови ќе играте ?
Ке се игра во текот на целата недела т.е. од понеделник до недела по 2 колаКој денови ќе играте ?
Рачунај ме и мене знаеш дека ке играм само треба да дојде нов месец и да ја симнам играта...овој турнир ќе се одржи коа ке се соберат 16 души...затоа јас и реддевил4евер ќе праиме една офанзива да соберме 16 души,ако може и вие помагајте,прашувајте кои се заинтересирани да играат пак пес6,да ја оживееме играва...поздрав :smir:
нема потреба од почеток,ќе си продолжи од таму кај што треба...избери си држава ти,бразил е зафатена,од почеток јас ја избрав...незнам од каде сега тиИ далиииии???? Конечно малку да зивне темава...ајде јас предлагам од почеток да почнеме со пријавувањето...а ако не нека си остане вака ако е од почеток еве
1.ОррЦее-Вразил
Ne e problem za nekoj da dobie zelenko, najprvin povazno e da se sobereme, i povtorno kako porano da zaigrame . :wink:Орце бразил се зафатен уште од поодамна,не си видел веројатно :smir:
Инаку победникот на турнирот добива зеленко од сите учесници на турнирот!!!Се согласувате? :smir:
ќе се договориме братче,ја повеќе сум за директно нокаут фаза али има рок до недела.ако случајно до петок се пријават 16..ќе почнеме одма од понеделник другата неделаАко не се пријави никој друг овие денови еве ви еден мој предлог!! Да се направат две групи со по 5 луге секој ке игра со секого и тој шо ке биде последен испага а тие 4 идат понатаму у осмина финале така што ке се вкрстат од гупа А со група Б ке се прај ждрепка и така се до финале да се иде!! Ако не ви се свига слободно одбиете!!
Абе не ми е важно ни мене но така мислам дека ке имаат мотив повеке :smir:Ne e problem za nekoj da dobie zelenko, najprvin povazno e da se sobereme, i povtorno kako porano da zaigrame . :wink:
Извинете моја грешка...епа тогаш Германија1.forzza 22 - Brazil
2.ManUtdChampions - England
3.RAUL-Norway
4.Slock - Argentina
5.Tetova-Holand
6.Milos_ManUtd - Spain
7.OrrCee - ?????
8.reddevil4ever - France
9. Gogi-ManUtd - Portugal
10.DarkAngel_Sk - Italy
Орце бразил се зафатен уште од поодамна,не си видел веројатно :smir:
Инаку победникот на турнирот добива зеленко од сите учесници на турнирот!!!Се согласувате? :smir: