Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да а каде да најдам како можам да се обложувам ?

Да а каде да најдам како можам да се обложувам ?

Те предупредив еднаш. Следниот пат ќе побарам бан од тема за тебе.
Постои поле за пребарување на страната. Користи го.

You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement. х4

20 сила конечно... само незнам дали да продолжам со наполеон, ептен сум тенок со пари...

а за разговорот меѓу бурак и македониса... незнам,можеби имале некој ''рамковен'' договор, во кој било договорено турците да не направат единица од македонци,да немаме влијание во турција... незнам,чудно...

а шо е со разговоров .. де дајте некој линк да го прочитаме?
за шо праеле муабет ?

и шо е работава аватарот не ми го мења ..

http://www.erepublik.com/en/article/turkish-army-invites-all-macedonians-to-join-1217891/1/20

пратете го разговороt мегу makedonissa и burakkocamis .Овие нас не е..т у ребра

Како да имале некаков договор.. чудно..

You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement. х4

20 сила конечно... само незнам дали да продолжам со наполеон, ептен сум тенок со пари...

а за разговорот меѓу бурак и македониса... незнам,можеби имале некој ''рамковен'' договор, во кој било договорено турците да не направат единица од македонци,да немаме влијание во турција... незнам,чудно...

а шо е со разговоров .. де дајте некој линк да го прочитаме?
за шо праеле муабет ?

и шо е работава аватарот не ми го мења ..

Makedonissa и burakkocamis правеле разговор односно да не ги вмешуваат они директно нашиот спор, зошто нели некои ставаа add Macedonia а другиве пак add Kurdistan односно да не се провоцираат двете страни со директно пишување на артикли.

Знам глупо е од Турците што да не кажам испаднаа педери, ок не сите ама барем бураккамис, другиве уште си кажуваат јавно.

Стана познат форумов

Между другото , самите македонци ,например в един от нај-големите техни форуми „ Кајгана” ,споделјат мнението ми и не мислјат че могат да се с'берат повече от 300 до 500 души
Повеќе тука

се спремам да се правам батл хироу. имам ресурси само уште голд ми треба. ке можем некој да помогне

- 17 Q5 Оружја
- 9 голд за Wellnes Pack aко може некој нека донира уште.

Фала :) :back:

офтопик : ке се борам за данска! :back:

Кажи кој ти е јузер у еРеп... еве ќе дадам 20 злато.

п.с. Кажете кај има најдобра печалба со ленд скил. Моментално сум во Шпанија, Мадрид.

п.с. Кажете кај има најдобра печалба со ленд скил. Моментално сум во Шпанија, Мадрид.

Шпанија има високи плати, ниски даноци, а има и борби секој ден.. што знам, со скоро 10 land skill земам 25 ESP, ама не сум задоволен =/

Во Русија се доста добри платите, јас со 9+ skill добивам 22 RUB, со сè даноци, а 29.5 RUB е еден златник.

WARNING

You have received a warning from the admin with the following message: You had made the following comment:
"BUFU!! BY US-FUCK YOU!!!!! LONG LIVE MACEDONIA!!! а вие,блгарчета, почекајте да не стават на мапата...!!! "
This is considered vulgarity, and against the laws of eRepublik.

:pos2::pos2::pos2::pos2: 0,5 форфеит поени... кога ке ми исчезнат тие?

денеска ја додадоа и Чешка. Доколку сакате можам да склучам договор за Union со нив!

пошто ептен добро стојам со прецедателот
а и таму планирам да бидам Батл Хироу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom