Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
WARNING

You have received a warning from the admin with the following message: You had made the following comment:
"BUFU!! BY US-FUCK YOU!!!!! LONG LIVE MACEDONIA!!! а вие,блгарчета, почекајте да не стават на мапата...!!! "
This is considered vulgarity, and against the laws of eRepublik.

:pos2::pos2::pos2::pos2: 0,5 форфеит поени... кога ке ми исчезнат тие?

Ако бидеш добар за 15 дена до месец...јас таман од 4.5 ги симнав до 0.5 сеа пак сум на 2 цели :kesa: шчо да правам коа провоцираат копилињава балкански :vozbud:

ја те частам ако земеш медал со 11 стр.
во секоја битка се праве по 10к+ штета.

А што ако купиш се тоа, се бориш, и некој напраи поише демиџ од тебе. И шо послем?! За џабе ли ги лупанал парите. Затоа мој совет, седи си мирен, и со тие пари купи си нешо друго, или отвори фима некоја, потроши ги за нешто нормално, ако више си им го фрлил меракот.

Дали некој знае каде е најдобрата плата за manufacturing skill?

А што ако купиш се тоа, се бориш, и некој напраи поише демиџ од тебе. И шо послем?! За џабе ли ги лупанал парите. Затоа мој совет, седи си мирен, и со тие пари купи си нешо друго, или отвори фима некоја, потроши ги за нешто нормално, ако више си им го фрлил меракот.

Или па на Наполеон нека си ги потроше ако сака да земе БХ :D
драгоцено е златото :D
го трошев без врска на наполеон и ку3 оружја секој ден кога го имав повеќе,сеа неам скршен денар :pos2:

Или па на Наполеон нека си ги потроше ако сака да земе БХ :D
драгоцено е златото :D
го трошев без врска на наполеон и ку3 оружја секој ден кога го имав повеќе,сеа неам скршен денар :pos2:

И ја исто. Ама сеа престанав, колку да стигнам до 75 000 демиџ, па после пак. :)

прашав нешто :smir:
^^ Preparing for Battle , Preparing for Battle Hero! :back:

само да ти кажам... и јас пробав еднаш...ама само еднаш... знаеш ли колку прокоцкав??? цели 100 голд,рамно 100че... тогаш немав ни 15стр мислам... напрајв окулу 7800демиџ,и еден ми го зема медалот со 500демиџ повеќе/... така да ,не се летај!

само да ти кажам... и јас пробав еднаш...ама само еднаш... знаеш ли колку прокоцкав??? цели 100 голд,рамно 100че... тогаш немав ни 15стр мислам... напрајв окулу 7800демиџ,и еден ми го зема медалот со 500демиџ повеќе/... така да ,не се летај!

имам и резерви, националната банка ми дава Голд за War-от!:back:

4b89272674d9954e3deeea216b7caf45_55x55.jpg

Karolina Jesieniecka

Please don't make two enemy nations (Czechs and Slovaks) for Macedonia. You are well aware of how it feels not having your own country to live in, so now Czechs and Slovaks who want unity feel when see hat Serbs, Turks aтв Hungarians defend PTOers.
With every new fighter for Mossad and PTOers, you push Czechoslovaks closer to EDEN.
See you.

и кажав дека не ми значи нејзината политика и дека ако сака може да биде од чиа страна сака и дека BattalGazi е more expensive oд неа :)

во превод и кажав да не замара.!

Овие слабо дека ке ја стават Македонија :toe:
што мислите за едно TO?! пример на северна кореа?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom