Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dejan Bogdanovski

Добро бе па треба малце жал да ви падне нов сум во оваа игра,да ми помогнете малце :helou:

Dejan Bogdanovski

Добро бе па треба малце жал да ви падне нов сум во оваа игра,да ми помогнете малце :helou:

Како бе нов си? Месец и пол играш, нов си бил... :) И јас сум 15ти па скоро се знам...

Dejan Bogdanovski

малку Strength имаш
со оружје правеш само 10-20 повеќе штета не троши за џабе пари на оружје.
ке дојде време да се бореш со оружје..

Сакам да се борам,4 и нешто стејнт а ранк тоа до 1500 демаге

Џабе се бориш сеа, боље собирај пари за купи си Q5 куќа или нешо друго, или потроши ги пратите за тренинг, место за + 50-60 демиџ дневно. Нишо не ти мења демиџот сеа за сеа.

Dejan Bogdanovski

каков жал да ми падне кога ја се маам со голи раце за да штедам пари
а ти ми изведуваш со оружја па уше си бараш лебче :)

Чек чек а колку пари е една куќа и што имам корист од нејзе ?

Чек чек а колку пари е една куќа и што имам корист од нејзе ?

25 голд. И поентата е шо еднаш ја зимаш, и секој ден ти додава по 3-4 вилнес со Q1 леб. Значи еднаш ќе ја купиш и засекогаш ќе имаш +3-4 вилнес на ден. Мн поише ти се испалти него да фрлаш пари на оружје.

Да ама како да соберам 25 голд ке ми треба 1 година да збирам

Да ама како да соберам 25 голд ке ми треба 1 година да збирам

Ќе натераш пет другари да почнат да играат еРепублик, ќе му дајш реферал и готово :) Ако не ќе седниш од на сколија од компјутерите и од таму ќе се регниш и ќе играш се до 6 лвл, и така ќе си земаш париња.

Еј ке може некој да ми како како може да пишам тикет да ги затворам кладилниците ?

@ Dejan B
Аман бе човек само ти постираш овде и само ти прашуваш нешто......снајди се малце сам.:):smir:

Еј ке може некој да ми како како може да пишам тикет да ги затворам кладилниците ?

Тука ги имаш сите информации. И не спамирај веќе на темава со глупи прашања. Пробај сам да го најдеш одговорот, пред да побараш помош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom