Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Не ми се свиѓа ова, сега ја играм 7 месеци и имам 12 стр, некој ќе игра 3 месеци и ќе има 20 стр.
Ит’с ол ’баут д мани :)
Јас досеа посветував 2 минути максимум дневно за играва, ќе продолжам и понатаму да посветувам исто внимание.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103

Пред да тренираш ти го дава ова, сега имаш три пакети.

Првиот - не зимаш ништо strenght зимаш само exp поени
Александар - 0.5 злато добиваш обично 0.04 strenght
Цезар - 2 злато добиваш 0.08 strenght
Наполеон - 5 злато добиваш 0.16 strenght

Сега испаѓа кој повеќе злато има (купува) тој ќе има веднаш повисок ранк, пример јас имам во моментов 160 злато зачувано, секој ден да го користам најдобриот тренинг можам за 32 дена, 32x 0.16 = 5.12 како што имам сега 13.5 уште тоа и директно станувам тенк :)

Глупо го направија ова ..:helou:

Еве кај мене како е

А кога ќе стиснеш work ова ми го дава

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
Па ова е жива глупост. Никој нема да можи да си дозволи да има голем скил. Значи почетниците ке си имаат мн мал скил и нема да допринесуваат мн во војните. Тие што кренаа досега кренаа. отсеа ништо.

Извинете моја грешка со 0% траининг ефект пак се добива 0.04 скил. Сега проверив...

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
А што ли ке прават тенковите, сега кога добиваат повеќе strength со тренинг?

А

Ајсшутер

Гостин
А што ли ке прават тенковите, сега кога добиваат повеќе strength со тренинг?
Како што гледам пр. оние коишто имаат 13+ стрејнџ не им е достапен пакетот од 5 злато што се добива 0.16, глупо е стварно направено.

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
кај мене третиот пакет (+200%) беше 1.8 голд, а не 5 :toe:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
A sekoj den se plaka na pr. da go zemas paketot od 0.5 gold ?! :uvo:

А

Ајсшутер

Гостин
кај мене третиот пакет (+200%) беше 1.8 голд, а не 5 :toe:
A sekoj den se plaka na pr. da go zemas paketot od 0.5 gold ?! :uvo:

Го цитирав и Ton да ве прашам ги имате сите пакети достапни или само некои пошто јас како што гледав, ми го даде само Ceasar и чинеше 1 злато, ми ги нема останатите како Александар или Наполеон ? :)

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Da , jas gi imam site 4 paketi. :pipi:

^ inace znae nekoj da mi odgovori za prasanjeto sto go postaviv pogore ?!

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Го цитирав и Ton да ве прашам ги имате сите пакети достапни или само некои пошто јас како што гледав, ми го даде само Ceasar и чинеше 1 злато, ми ги нема останатите како Александар или Наполеон ? :)
Сите ги имам ... првиот ми е 0 голд и 0%, вториот 0.5 и +50%, третиот 1 и +100%, и четрвртиот, 1.8 голд со +200%. (вака мислам дека беше)
едит: (за прашањето погоре) мислам дека ти е за 1 ден тоа.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Само првите два, т.е. бесплатниот и тој што чини 1 златник. Мислам дека играчите кои имаат над 13 strength skill немаат пристап до другите два пакети. :)

С

Спенсер

Гостин
еј, глупоси живиии... па немаат сите пари... и шо,дневно по 5 голд да трошам,за 6 дена да иам +1 стренгт... ццц

А

Ајсшутер

Гостин
Da , jas gi imam site 4 paketi. :pipi:

^ inace znae nekoj da mi odgovori za prasanjeto sto go postaviv pogore ?!
Само за еден ден ти е :)

Сите ги имам ... првиот ми е 0 голд и 0%, вториот 0.5 и +50%, третиот 1 и +100%, и четрвртиот, 1.8 голд со +200%. (вака мислам дека беше)
едит: (за прашањето погоре) мислам дека ти е за 1 ден тоа.
А имаш 11.68 стрејнџ... :(

Само првите два, т.е. бесплатниот и тој што чини 1 златник. Мислам дека играчите кои имаат над 13 strength skill немаат пристап до другите два пакети. :)
Глупо го направиле, ептен ја рачунав да ги потрошам сите да кренам 3-4 стрејнџ со пакетот од 5 злато, и да станев тенк :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom