Cresevo
Внимавај на називот во иднина.
- Член од
- 9 октомври 2008
- Мислења
- 923
- Поени од реакции
- 2.103
Треба нешто да се преземе за ова иначе ако до фебруари не ја добиеме македонија многу играчи ќе се откажат.7-ми ХАРД ВОРКЕР медал иначе многумина ја баталуваат играва...
Тој е верно кутренце на Комунистите. Незнаев дека е таков. На порака со повеќе од 2-3 збора не ти одговара, а камо ли со повеќе од една реченица.Комуњар бе какви злато ќе видите, му пишав порака како и на повеќето Македонски играчи да го видат последниот артикл за донирањето и ми пишува зошто да донирал, изгледа сака да му нацртам + како што глеам за картите на денот на изборите ни денар му нема дадено на Toneh што ги купуваше за него. Инаку за донирањето беше пред да добие али тешко и сега дека ќе дае нешто.
Вчера ми прати 50РУБ. Во ред е.Тој е верно кутренце на Комунистите. Незнаев дека е таков. На порака со повеќе од 2-3 збора не ти одговара, а камо ли со повеќе од една реченица.
Тоа за картите што Toneh истрошил многу пари, претпоставувам Goce Delcev му нема дадено нити дел од тоа сеуште..
Друг пат, ќе подржуваме само кандидати кои се биле членови на нашата партија или се докажале дека ги застапуват интересите на Македонците во играта (а не на Комунистичката Партија во Русија !).
Видел дека пишав против него за парите изгледа и платил.Вчера ми прати 50РУБ. Во ред е.
Your newspaper gathered 1000 subscribers and you are now known as a Media Mogul. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.Ајсшутер напиша:Видел дека пишав против него за парите изгледа и платил.
Затоа пишав ИЗГЛЕДА...не бев сигурен...видов дека не си вработен и дека велнесот ти е под 50 и само претпоставував...а не сум ти пишал порака на еРеп...каде примети дека сум ја баталил играта?
П.С. Ти си тој што ми пиша порака на ерепублик?
Одвај ти ги пратил и тие...го стиснавме малце на скајп за тие пари а за донирање на дел од голдот што го доби нејќе ни да чуе...демек ќе донирал по формирањето на еМакедонијаВчера ми прати 50РУБ. Во ред е.
Do togas ke gi izgubi site na oblozuvalnica ili ke kupi nekoja firma i ke mu propadne biznisot poarno sega da donira nesto barem dvaeset do trieset goldЗатоа пишав ИЗГЛЕДА...не бев сигурен...видов дека не си вработен и дека велнесот ти е под 50 и само претпоставував...а не сум ти пишал порака на еРеп...
Одвај ти ги пратил и тие...го стиснавме малце на скајп за тие пари а за донирање на дел од голдот што го доби нејќе ни да чуе...демек ќе донирал по формирањето на еМакедонија
како тоа??? кај го најде??? 1 голд= и колку време добиваш 0.8???Прекинот да не знае некој до кога ќе трае?
За цена од 1 голд, можеш со тренинг да добиеш 0.8, а не 0.4 стрејнт.
како тоа??? кај го најде??? 1 голд= и колку време добиваш 0.8???
Не заборавај да ги донираш сите парични средства во Народната банка.Епа официјално и јас се откажувам од играва!!! :helou: Со среќа